DIGITALNI VAUČERI

Iskoristite EU bespovratna sredstva


Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti raspisalo je poziv za dodjelu „Vaučera za digitalizaciju“, a Konica Minolta je tu kako bi što jednostavnije i brže transformirali svoje poslovanja. Novi rok za prijave otvoren je od 1. ožujka do 8. travnja 2024. godine, a imate mogućnost ostvariti čak do 19.900,00 EUR bespovratne potpore


Što su to digitalni vaučeri i tko se može prijaviti?


Cilj ovog poziva je doprinijeti povećanju razine digitalne zrelosti poduzeća u Hrvatskoj putem pojačanih investicija u digitalna rješenja i opremu. Vaučeri su namijenjeni za mikro, mala i srednja poduzeća, pružajući pristup specifičnim uslugama u području digitalizacije i transformacije.

Korištenjem vaučera, svako poduzeće može značajno unaprijediti svoje poslovanje. Pridružite nam se u stvaranju inovativnih projekata i podizanju vašeg poslovanja na novu razinu! 


Kontaktirajte Konica Minoltu: Naši prodajni predstavnici će vas upoznati sa rješenjima Konica Minolte, zatim ćemo vam pomoći definirati sadržaj i izraditi akcijski plan. Također ćemo za vas pripremiti i troškovnik i vremenski okvir projekta.

Odaberite Konica Minolta rješenja: Naša rješenja, poput: digitalne arhive, OCR rješenja, DMS sustava, rješenja za administrativne proces... nude sveobuhvatne usluge skovane prema vašim potrebama koje će unaprijediti vaše poslovanje.

Rok za prijavu: Nemojte zaboraviti da je rok za prijavu otvoren od 1.ožujka do 8.travnja 2024. godine.

M-Files (DMS sustav) - Pametniji način rada

M-Files (DMS sustav) - Pametniji način rada

Uz M-Files DMS inteligentni sustav za upravljanje informacijama otvaraju vam se mogućnosti za unaprjeđenje učinkovitosti u ključnim aspektima vašeg poslovanja. Možete se čak povezati i s postojećim mrežnim mapama i sustavima. Od stvaranja i upravljanja dokumentima do automatizacije radnih procesa, vanjske suradnje, pretraživanja tvrtke, sigurnosti, usklađenosti i praćenja revizija, M-Files pruža sveobuhvatno rješenje za unaprjeđenje učinkovitosti i optimizaciju poslovnih procesa. 

Neka od M-Fiels rješenja uključuju:  


Digitalna arhiva

Digitalna arhiva omogućuje organizacijama brzu pohranu, pretraživanje i pristup dokumentima. Digitalna arhiva ne samo da poboljšava učinkovitost pristupa informacijama, već i osigurava sigurnost i integritet podataka.

Upravljanje ugovorima

Automatizacijom procesa upravljanja ugovorima, organizacije mogu ubrzati cijeli životni ciklus ugovora, od pregovaranja do potpisa i praćenja izvršenja

Upravljanje ljudskim resursima

Automatizirani sustavi omogućuju praćenje radnih sati te bržu implementaciju politika zapošljavanja. Kroz digitalno upravljanje ljudskim resursima, tvrtke stvaraju agilno i prilagodljivo radno okruženje.

Automatizacija računovodstvenih procesa

Automatizacija računovodstvenih procesa ključna je za poboljšanje preciznosti i učinkovitost poslovanja. Digitalizacija ovog segmenta omogućuje bržu obradu transakcija, smanjenje ljudskih greška te olakšava praćenje i izvještavanje o financijskim podacima.

Upravljanje voznim parkom

Automatizarano praćenje informacije o stanju vozila (registracija, servisi..) omogućuje optimizaciju voznog parka. Digitalizacija ovog procesa rezultira smanjenjem troškova održavanja, optimizacijom korištenja vozila u poslovne svrhe.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

DIGITALIZIRAJTE SVOJE POSLOVANJE UZ EU BESPOVRATNA SREDSTVA