AccurioPro Flux Essential

JEDINI SOFTVER ZA PRIPREMU KOJI ĆE VAM TREBATI


Pametne funkcije tiska, uključujući predloške i razdvajanje boja, štede vam vrijeme i novac, istovremeno omogućavaju vam sve funkcionalnosti potrebne za učinkovit proces pripreme tiska. Automatizacija ponavljajućih zadataka i centralizirana kontrola svih uređaja za produkciju povećat će produktivnost odjela za tisak.


AccurioPro Flux Essential ima prethodno definiranu skupinu shema za redoslijed stranica (primjerice za brošure, združeno ispisivanje itd.) koje automatiziraju zadatak raspodjele stranica na jedan list i spriječavaju pogreške. Osim toga, funkcija omogućuje kreiranje individualnih formata papira i potpisa radi proizvodnje tiskanih proizvoda kao što su prilagođene brošure. Korisnici će iskoristiti prednosti maksimalne lakoće upotrebe i znatne uštede vremena.


Operateri trebaju postaviti predloške samo jednom, nakon čega će uvijek znatno uštedjeti na vremenu pripreme za tisak. Mogu birati iz širokog raspona pametnih funkcija ispisa i upravljati svim poslovima. Za profesionalno uređivanje zadataka na raspolaganju je moćna funkcija pripreme. Naknadno uređivanje posla za tisak povećava prilagodljivost odjela za tisak, dok impozicija pojednostavljuje i ubrzava zadatak raspoređivanja stranica na jednom listu papira.


Pripremni radovi nikad nisu tekli tako glatko niti je njima bilo jednostavnije upravljati.


Najprofesionalnije uređivanje koje ćete naći


Upravljate li možda vlastitom tiskarom ili odjelom za ispis unutar tvrtke? Kao pružatelj usluga tiska, svjesni ste da za proizvodnju i isporuku besprijekornih tiskanih proizvoda u najkraćem roku, trebate najbolje tiskarske uređaje i aplikacije na svijetu.


Ne želite gubiti vrijeme na operacije koji se ponavljaju kod sličnih poslova tiska. Ručno izvršavanje tih zadataka zahtijeva mnogo vremena, nepraktično je i generira nepotrebne troškove jer zahtijeva više radne snage. Želite organizirati svoju produkciju tiska na najučinkovitiji i najjeftiniji način i uvijek koristi najprikladniji izlazni uređaj za tisak.


Razdvajanje zadataka na odvojeni tisak u boji i crno-bijeli tisak često je najisplativiji pristup, ali za to vam trebaju profesionalne softverske aplikacije koje omogućuju i unošenje naknadnih izmjena koje klijenti zatraže. Na taj način uvijek ćete moći reagirati najprofesionalnije i najprilagodljivije te ćete moći zadovoljiti čak i najkraće rokove isporuke.


Profesionalni softver Make-Ready omogućuje vam unošenje izmjena postavki tiska u posljednjem trenutku prije slanja zadatka u produkciju. Uz odgovarajuću aplikaciju Make-Ready nije nikakav problem umetati stranice, brisati stranice ili dodavati pojedinosti obrade u složene zadatke kao što su dorada brošura, redoslijed stranica, razdvajanje boja ili umetanje oznaka za obrezivanje neposredno prije ispisivanja. Zahvaljujući pregledu u stvarnom vremenu sve unesene promjene odmah možete vidjeti. Time se štedi dragocjeno vrijeme jer više ne morate izrađivati probne ispise.


Predlošci za redoslijed stranica profesionalnog softvera Make-Ready povećavaju ukupnu učinkovitost, funkcija razdvajanja boja povećava profitabilnost, dok funkcije za uređivanje zadataka u posljednjem trenutku smanjuju vrijeme reakcije i maksimalno povećavaju prilagodljivost.


AccurioPro Flux - the automated print flow solution by Konica Minolta

Scalability for complete flexibility – AccurioPro Flux is a highly scalable software suite, which makes available a range of tools to organise, automate and optimise a company’s entire print workflow.

Accurio Pro Flux Essential – radni proces

Povećajte ukupnu prilagodljivost, učinkovitost i konkurentnost

Povećajte ukupnu prilagodljivost, učinkovitost i konkurentnost

AccurioPro Flux Essential softversko je rješenje tvrtke Konica Minolta za pripremu i automatizaciju profesionalnog procesa tiskanja. Optimiziran je za upotrebu u korporacijskim reprografskim odjelima i internim tiskarama javnih organizacija, sveučilišta i korporacija, sustav pruža funkcije nužne za maksimalno smanjenje troškova i povećanje povrata ulaganja.


AccurioPro Flux Essential daje pružateljima usluga ispisa i CRD menadžerima učinkovitu funkcionalnost predložaka. Operateri trebaju postaviti predloške samo jednom, nakon čega će znatno uštedjeti vrijeme na ponavljajućim radovima pripreme za tisak. Mogu birati iz širokog raspona pametnih funkcija za tisak i upravljati svim dolaznim poslovima.


Za profesionalno uređivanje zadataka na raspolaganju je moćna funkcija pripreme. Naknadno uređivanje posla za tisak povećava prilagodljivost odjela za tisak, dok impozicija pojednostavljuje i ubrzava zadatak raspoređivanja stranica na jednom listu papira.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

Opcije za AccurioPro Flux Essential


 • Flux Raster Editor
  Ovaj napredni uređivač omogućuje uređivanje dokumenata na temelju slike/rastera. Omogućuje uobičajeno uređivanje slike (npr. uklanjanje mrlja, korekcija iskrivljenja, uređivanje četkicom, brisanje, iscrtavanje i popunjavanje) za pojedinačne stranice i više njih.


Dakle, koje prednosti vaša tvrtka može očekivati implementiranjem združenih rješenja Make-Ready tvrtke Konica Minolta?


 • PRESTANITE GUBITI VRIJEME: nemojte trošiti vrijeme na ponavljajuće zadatke koje postavljanje sličnih zadataka tiska obično uključuje.
 • Ručno izvršavanje tih zadataka zahtijeva mnogo vremena, nepraktično je i generira nepotrebne troškove jer zahtijeva više radne snage;
 • ORGANIZIRAJTE SE: organizirajte tisak na najučinkovitiji i najisplativiji način, upotrebom uređaja za tisak koji najbolje odgovaraju svakom zadatku.
 • Razdvajanje zadataka na zaseban tisak u boji i crno-bijeli tisak često je najisplativiji pristup;
 • NAJBOLJI SOFTVER U INDUSTRIJI: profesionalne softverske aplikacije zadovoljavaju zahtjeve za kasnim izmjenama od strane klijenata, tako da možete reagirati uz maksimalnu prilagodljivost i zadovoljiti čak i najkraće rokove isporuke;
 • OSTAVITE TO ZA ZADNJI TRENUTAK: profesionalni softver Make-Ready omogućuje vam unošenje izmjena postavki zadataka tiska neposredno prije slanja zadatka u produkciju.
 • Uz odgovarajuću aplikaciju Make-Ready nije nikakav problem umetati stranice, brisati stranice ili dodavati pojedinosti obrade u složene zadatke kao što su dorada brošura, redoslijed stranica, razdvajanje boja ili umetanje oznaka za orezivanje neposredno prije tiska;
 • PREGLED SVAKE PROMJENE: pregled u stvarnom vremenu omogućuje vam da odmah vidite sve promjene zadatka, čime štedite dragocjeno vrijeme jer više ne morate izrađivati probne otiske;
 • UNESITE PREDLOŠKE U PRODUKCIJSKI PROCES: predlošci za redoslijed stranica koji se upotrebljavaju u profesionalnom softveru Make-Ready povećavaju ukupnu učinkovitost;
 • FUNKCIJA RAZDVAJANJA BOJA: razdvajanje boja poboljšava profitabilnost, dok mogućnosti kasnijeg uređivanja skraćuju vrijeme reagiranja i maksimalno povećavaju prilagodljivost.

Preuzmite brošuru kako biste imali sve informacije o aplikaciji.

AccurioPro Flux Essential brošura (en)
AccurioPro_Flux_Essential_Make-ready_datasheet thumbnail