Microsoft 365 – digitalni ured budućnosti, danas

Ispunjavanje osnovnih zahtjeva na najvišoj razini. Transformirajte način na koji radite uz Microsoft 365.


Ured ostaje u središtu svakodnevnih radnih zadataka – njegovo pouzdano funkcioniranje od apsolutno je ključne važnosti. Budući da je danas većina uredskih procesa digitalizirano, softver mora ispunjavati najviša očekivanja i funkcionirati na najvišoj razini. Često se upotrebljavaju brojni programi, što dovodi do problema s učinkovitošću i sigurnošću. Povezan, sveobuhvatni softverski paket neophodan je za ispunjavanje potreba modernih ureda i svladavanje povezanih izazova, kao i za mogućnost rješavanja raznovrsnih zadataka.


Pružamo modernim timovima sve što im je potrebno za rad

U osnovi pristupa koji je usredotočen na klijente, Konica Minolta svojim kupcima nastoji pružiti rješenje koje će najbolje odgovarati njihovim potrebama. Implementirani napredan i povezan softverski paket pruža uredska rješenja: Microsoft 365. Rješenja tvrtke Microsoft dobro su poznata i rasprostranjena na polju uredskog softvera i svakodnevno se upotrebljavaju diljem svijeta. Konica Minolta uz Microsoft 365 donosi naprednu verziju kojom omogućava povezan i učinkovit uredski rad na platformi javnog oblaka.


Standard za digitalna uredska rješenja

Microsoft 365 pokriva sve potrebe za uredska rješenja u poslovanju: od pisanja dokumenata, izračuna tablica i jednadžbi, razvoja prezentacija do organiziranja kalendara, timske suradnje i još puno toga. Osim toga, klijentima omogućava izravan daljinski pristup podacima, e-porukama i sastancima. Nadalje, Microsoft 3655 korisnicima omogućava izravnu suradnju uživo na dokumentima i sigurnu komunikaciju s kolegama i klijentima, putem poruka ili poziva. Specijalizirani softver rješava sve te potrebe, a rješenja su međusobno povezana.


Poznate aplikacije naprednije su i povezanije nego ikad prije. Microsoft 365 skladno integrira sve aplikacije i postiže sinergiju: bez obzira na to je li dokument podijeljen u aplikaciji Word, Excel ili PowerPoint, uživo putem Skype konferencije ili suradnje na razini odjela u okruženjima Teams i OneDrive – sve to omogućavaju rješenja Microsoft 365.


Dok su uredski procesi važni za svakodnevno poslovanje, još ih je važnije zaštititi. Microsoft 365 pruža siguran način za upravljanje podatkovnim i uredskim procesima, osiguravajući pritom njihovu usklađenost sa zahtjevima po pitanju sigurnosti podataka.


Rješenja su iznimno kompatibilna s najčešće upotrebljavanim operacijskim sustavima: Windows i MacOS. Pouzdano i konzistentno Microsoft sučelje optimizirano je i za mobilnu upotrebu te je stoga kompatibilno sa sustavima iOS i Android, čime je osiguran univerzalan pristup.


Microsoft 365 – digitalni ured budućnosti, danas

Microsoft 365 – digitalni ured budućnosti, danas

  • Sve što vam treba za digitalni ured: napredan, povezan i siguran
  • Aplikacije u oblaku povećavaju fleksibilnost i potiču timski rad
  • Poznat i rasprostranjen softver tvrtke Microsoft