Accurio Pro Compile

JEDNOM KREIRAJTE PROJEKT ISPISIVANJA I ZATIM GA PONOVO UPOTREBLJAVAJTE NEOGRANIČENI BROJ PUTA


AccurioPro Compile omogućuje brz i jednostavan proces izrade i pripreme ispisnih projekata - čak i kada informacije dolaze iz različitih odjela i izvora.


AccurioPro Compile omogućuje brz i jednostavan proces izrade i pripreme ispisnih projekata - čak i kada informacije dolaze iz različitih odjela i izvora.

Spremite ispisne datoteke i ponovno ih upotrijebite kad god to želite

AccurioPro Compile omogućuje vam da sve prednosti automatizacije primijenite u procesu ažuriranja ispisnih datoteka. Isprobajte ga tjedan dana – pitat ćete se kako ste ikada mogli bez njega.

Redovito ispisujete priručnike koji uključuju različite PDF datoteke – primjerice naslovnicu, upute, jamstvo i kontaktne stranice? To može biti složen i dugotrajan zadatak. Sadržaj tih dokumenata vjerojatno će se povremeno mijenjati – kad se proizvod vrati na tržište, primjerice – a sadržaj gotovo uvijek dolazi iz raznih različitih izvora iz svih dijelova tvrtke pa to može dovesti do nedoumice koja je najnovija verzija teksta.


Učinite automatizirano ažuriranje priručnika jednostavnim zadatkom

Učinite automatizirano ažuriranje priručnika jednostavnim zadatkom

Trebate li redovito ispisivati priručnike koji se sastoje od raznih PDF datoteka, kao što su naslovnice, upute, jamstvo ili stranica za kontakt? Sadržaj dokumenata vjerojatno se neznatno mijenja svako malo – kad se proizvod vrati na tržište, primjerice – no s obzirom na to da sadržaj tih dokumenata obično dolazi iz raznih izvora iz različitih odjela, to se može pretvoriti u složen i dugotrajan zadatak.


U tom slučaju, iskoristite prednosti koje pruža AccurioPro Compile te kreirajte projekt ispisivanja samo jednom i zatim ga ponovo upotrebljavajte neograničen broj puta, čak i kad se sadržaj promijeni. To je lako i jednostavno jer će se projekti ispisivanja povezati s izvornim dokumentima koji mogu sadržavati razne mape u tvrtkinoj mreži.


 • Kad postane nužno unijeti izmjene u jednu ili više PDF datoteka, nećete morati prilagođavati projekt ispisivanja. Umjesto toga, svaki put kad se da naredba za ispisivanje, samo će se najnovija verzija datoteke dohvatiti i umetnuti automatski. Tako možete biti sigurni da ćete ispisivati samo najnovije dokumente – i bez ikakve potrebe za ručnom intervencijom.
 • Ako nekoliko autora radi na jednom projektu ispisivanja, sadržaje mogu održavati neovisno jedan o drugome. AccurioPro Compile omogućuje vam praktično kombiniranje PDF datoteka iz mnogo raznih izvora u jedan konačan dokument.
 • Osim toga, AccurioPro Compile vaš je najbolji pomoćnik kad je u pitanju ispisivanje materijala za obuku, materijala za konferencije ili bilo kojih drugih ponavljajućih projekata za ispisivanje, za koje postavke ostaju iste dok se sadržaj dokumenta mijenja.

Accurio Pro Compile

Accurio Pro Compile

 • Omogućuje vam spremanje i ponovnu upotrebu projekata ispisivanja u bilo koje vrijeme
 • Sprema strukturu projekta u obliku predloška
 • Kreira profesionalno strukturirane projekte ispisivanja
 • Brzo, ugodno i pouzdano uređivanje projekata
 • Automatsko postavljanje i linijska dorada
 • Prilagođena dokumentacija
 • Mogući su miješani formati
 • Ažuriran sadržaj u bilo kojem trenutku