FORXAI SMART MIRROR

AI RJEŠENJE ZA PROVJERU OSOBNE ZAŠTITNE OPREME

 

Revolucija umjetne inteligencije u upravljanju osobnom zaštitnom opremom

 
FORXAI Smart Mirror revolucionizira sigurnost na radnom mjestu svojom AI-powered technology. Ovo rješenje je prilagođeno industrijama gdje je obavezno nošenje osobne zaštitne opreme od iznimne važnosti te osigurava sigurno okruženje za sve zaposlenike. Proces inspekcije je automatiziran u stvarnom vremenu, što omogućava otkrivanje mogućih nedostataka u osobnoj zaštitnoj opremi, čime se omogućuje brza intervencija i smanjuje rizik od infekcije.

Prilagodljiv različitim industrijskim standardima, FORXAI Smart Mirror nije samo alat, već i čuvar koji osigurava da svaki radnik bude opremljen potrebnom opremom od glave do pete. Njegova sposobnost pojednostavljenja sigurnosnih protokola i osiguravanja sukladnosti čini ga nezamjenjivim saveznikom u održavanju najviših standarda zdravlja i sigurnosti na radnom mjestu.

  
Jeste li znali?
Već više od 10 godina, kršenje pravila o osobnoj zaštitnoj opremi (PPE) nalazi se na vrhu liste povreda prema OSHA-i (U.S. Occupational Safety and Health Administration), što može rezultirati ozbiljnim ozljedama ili čak smrću.
Naše rješenje!
S FORXAI Mirror, tvrtke u farmaceutskom, kemijskom, poluvodičkom, prehrambenom i zdravstvenom sektoru moći će automatizirati nadzor nad osobnom zaštitnom opremom za sve zaposlenike pri ulasku u pogon.  

Možemo primijetiti:


Pravilna upotreba zaštitnih jakni

Izložena koža


Rukavice i oštećene rukavice

Zaštitne naočale


 


Prikladnost zaštitne maske


Pokrivala za glavu i otkrivena kosa 

Brza i intuitivna provjera

Stanite ispred ekrana - držite karticu - podignite ruke.

FORXAI Smart Mirror u akciji!

Želim više informacija o FORXAI Smart Mirror