Zagrebački Velesajam

Avenija Dubrovnik 15, 10 020 Zagreb, Hrvatska

Konica Minolta Diamond sponzor Adria Security Summita

Adria Security Summit

Adria Security Summit je jedinstvena godišnja konferencija i izložba industrije sigurnosti, IoT-a, ICT-a, mobilnosti, automatizacije i industrije pametnih rješenja.


U današnjem poslovnom svijetu smo izloženi različitim sigurnosnim prijetnjama, zato je iznimno važno da je naše poslovanje osigurano na najbolji mogući način i da koristimo najbolja sigurnosna video rješenja. Konica Minolta je prepoznala Adria Security Summit - najveću godišnju konferenciju i izložbu sigurnosne industrije, kao savršenu priliku za promociju i i upoznavanje klijenata s vrhunskim MOBOTIX inteligentnim rješenjima za video nadzor što najbolje dokazuje i naše prisustvo kao Diamond sponzora.

Na Adria Security Summitu demonstrirat ćemo mogućnosti MOBOTIX video rješenja koji sa svojim inovacijama i korištenjem naprednih tehnologija donose mogućnosti koje nikad prije nisu viđene u video nadzoru. Adria Security Summit je izvanredna prilika da pogledate MOBOTIX video rješenja u praksi i uvjerite se u njihovu vrhunsku kvalitetu, a naši stručnjaci će vam rado pomoći u pronalasku najbolje rješenja. Zaštite svoju imovinu i zaposlenike na najbolji mogući način koristeći najbolja video rješenja. 

Pozivamo vas da posjetite keynote speech "Rethink security" na kojem će gostovati Vito Lalić, menadžer razvoja poslovanja za MOBOTIX program za Adria regiju koji će vas upoznati s novim, inovativnim i inteligentnim video rješenjima koji će vas natjerati da preispitate svoje trenutne sustave video zaštite.

Znamo da primjeri iz prakse najbolje pokazuju vrijednost proizvoda, zato smo ove godine odlučili sudjelovati na Case study natjecanju gdje ćemo prezentirati uspješnu implementaciju MOBOTIX video rješenja u renomiranoj kompaniji. Posjetite prezentaciju i pogledajte kako i vi možete unaprijediti svoj sustav video nadzora. 

Uz izložbeni dio, Adria Security Summit tijekom dva dana, u stručno-edukacijskom programu, donosi raznolik i zanimljiv prateći program kojim će biti obuhvaćeni različiti segmenti sigurnosne industrije.


Iskoristite priliku, upoznajte naš stručni tim i naše partnere.  


quotes

Na Adria Security Summitu ćemo prikazati Mobotix video rješenja koja iz temelja mijenjaju svijet video nadzora.

Vito Lalić

Menadžer razvoja poslovanja za Mobotix program za Adria regiju

quotes

Adria Security Summit je idealna prilika za obnovom poznanstva i suradnje kako bi zajedno s partnerima osmislili nova dodatna poslovna rješenja.

Ante Lovrić

Specijalist prodaje za Mobotix

quotes

Ovo će biti izvanredna prilika da upoznamo naše partnere s važnošću adekvatne zaštite imovine i zaposlenika.

Daniel Rostohar

Tehnički konzultant za Mobotix

quotes

Smatram da je Adria Security Summit izvanredna prilika da pokažemo partnerima zašto Mobotix 7 donosi tektonske promjene u sigurnosnoj industriji.

Slavoljub Stevanović

Menadžer razvoja poslovanja za Mobotix program

DON`T MISS

DON`T MISS

Rethink Security s Vitom Lalićem, menadžer razvoja poslovanja za MOBOTIX program za Adria regiju

Kako MOBOTIX 7 platforma mijenja svijet video nadzora iz temelja? Koje su sve mogućnosti MOBOTIX 7 video rješenja? Zašto će vaše poslovanje biti sigurnije ako odaberete MOBOTIX 7? Odgovore na ova pitanja zna VIto Lalić, menadžer razvoja poslovanja za MOBOTIX program za Adria regiju koji se s preko 12 godina radnog iskustva u segmentu tehničke zaštite etablirao kao jedan od vodećih stručnjaka na području video zaštite. Na keynote speechu će vas upoznati s MOBOTIX 7 platformom koja vas, nudeći dosad neviđene mogućnosti, tjera da preispitate svoje trenutne sustave video zaštite.

Imate li adekvatan sustav video zaštite? Promislite opet..  

TERMIN ODRŽAVANJA: 05. listopad, kongresna dvorana od 10:30 – 10:55. Zapišite datum i pogledajte budućnost video zaštite.

Panel diskusija: Kako sigurnosni sustavi unaprjeđuju korisničko iskustvo i unaprjeđuju poslovanje?

Kako možete unaprijediti korisničko iskustvo i unaprijediti svoje poslovanje koristeći sigurnosne sustave? Posjetite panel diskusiju i poslušajte razmišljanja vodećih ljudi u sigurnosnoj industriji na kojoj će jedan od sudionika biti i Vito Lalić, menadžer za razvoj poslovanja za MOBOTIX program za Adria regiju. Poslušajte razmišljanja vodećih stručnjaka u sigurnosnoj industriji u regiji  i saznajte kako nove i inovativne sigurnosne tehnologije mogu unaprijediti i vaše poslovanje.    

TERMIN ODRŽAVANJA: 06.10.2022, 10:00 - 11:00h, kongresna dvorana
 

Konica Minolta agenda

Konica Minolta agenda
05.
lis 2022

Okupljanje sudionika i piće dobrodošlice

Keynote speech: Rethink Security

Vito Lalić, menadžer razvoja za Mobotix program za Adria regiju

06.
lis 2022

Panel diskusija

Dodana vrijednost sigurnosnih sustava: poboljšanje korisničkih iskustava i poboljšanje poslovnih operacija.

Case study prezentacija

Konica Minolta video rješenja - Više od sigurnosti, Vito Lalić, menadžer razvoja za Mobotix program za Adria regiju.

SIDE EVENT: Konica Minolta i partneri

Prezentacija rješenja naših partnera na Summitu. Scylla (Gund detection), SAFR (Face recognition solutions), CGC (SBI, an Integrated Security System), Luxriot (Video management software)

ENTER THE FUTURE

ENTER THE FUTURE

MOBOTIX 7 - Inteligentno video rješenje

Otvorenost MOBOTIX 7 platforme donosi vrhunsku individualnost. Platforma sustava MOBOTIX 7 već uključuje posebne aplikacije koje pokrivaju značajan broj industrijskih specifičnih, individualnih zahtjeva. Mogućnosti su tu, na vama je da ih iskoristite.

Saznaj više

Adria Security Summit

Adria Security Summit

Zagrebački Velesajam

Avenija Dubrovnik 15, 10 020 Zagreb, Hrvatska

KONTAKTIRAJTE NAS