Konica Minolta

Hrvatska

  • Hrvatski

Giving Shape to Ideas

Uredski segment

PROIZVODI

Pogledajte Konica Minolta portfelj i uočit ćete raznovrsne linije proizvoda za sva područja digitalnog ispisa! Od bizhub PRO/PRESS i Accurio PRO/PRESS linija velikih brzina namijenjenih za produkcijski ispis, preko multifunkcijskih bizhub sistema s različitim brzinama, do efikasnih laserskih pisača i malih ali brzih sve-u-jednom uređaja. Naši inovativni hardverski proizvodi pružaju crno/bijeli i/ili ispis u boji vrhunske kvalitete.

NATRAG

Uredski segment

Dostupni u različitim brzinama, naši prilagodljivi multifunkcijski bizhub sistemi odgovaraju uredima svih veličina. Opsežan raspon uključuje različite multifunkcijske uređaje, nagrađivane laserske pisače u boji, prilagodljive crno/bijele sisteme, odabir crno/bijelih printera od stolnih modela do pisača namijenjenih grupi korisnika, kao i ekonomične i dimenzijama male sve-u-jednom uređaje.

PRONAĐITE UREĐAJ PO VAŠOJ MJERI

 

 

Specijalni prospekti i Brošure otvorenog okvira

 

Opće informacije o tome kako Konica Minolta bizhub multifunkcijski uređaji mogu olakšati vaše uredske poslove dostupni su u našim Brošurama otvorenog okvira u kojima se uzima u obzir najširi okvir funkcioniranja ureda, a ne smo karakteristike strojeva. Specijalni prospekti pružaju dubinsku informaciju o tehnologijama u vlasništvu Konica Minolte, s posebnim fokusom na naše sigurnosne standarde i privženost čuvanju okoliša. Trenutno su dostupni specijalni prospekti koji obrađuju područja: Sigurnost, Zaštita okoliša, bEST, Simitri® HD, i Emperon™.

Brošura - Sigurnost
Brošura - Zaštita okoliša
Brošura - Simitri® HD
Brošura - Emperon™
Brošura - bEST