Konica Minolta

Hrvatska

  • Hrvatski

Giving Shape to Ideas

Pravila korištenja

Pravila Korištenja

 

Pravni uvjeti i pravila korištenja

Pregledavanjem ovih internet stranica izričito prihvaćate slijedeće pravne uvjete i pravila korištenja ovih internet stranica:

 

Ove su internet stranice priređene uza svu pažnju i pripremane su u dobroj vjeri isključivo s ciljem pružanja informacija o društvu KONICA MINOLTA HRVATSKA - poslovna rješenja d.o.o. (u daljnjem tekstu: KONICA MINOLTA HRVATSKA) i eventualno o KONICA MINOLTA grupi. Međutim, KONICA MINOLTA HRVATSKA ne tvrdi niti ne jamči, bilo izravno bilo implicitno, potpunost, točnost, pouzdanost, pravodobnost ili korisnost informacija sadržanih na ovim internet stranicama, kao ni na drugim stranicama, uključujući stranice članica grupe i stranice trećih na koje ove stranice upućuju ("linkovi").

 

Posebice morate biti svjesni da informacije na ovim stranicama i na stranicama na koje vode linkovi mogu biti nepotpune, da mogu sadržavati pogreške, da mogu biti prejudicirane ili da su pak zastarjele.

 

KONICA MINOLTA HRVATSKA se nije ni sa čime obvezala te se ovime odriče svake obveze ili dužnosti u vezi s redovitim ažuriranjem bilo koje stranice kojoj pristupate preko ovog web-sitea. KONICA MINOLTA HRVATSKA pridržava diskrecijsko pravo da prema vlastitom sudu i bez daljnjih obavijesti promijeni, nadopuni, povuče ili na bilo koji drugi način izmijeni ove stranice, odnosno da provodi, ograniči ili izmijeni uvjete pristupa tim stranicama.

 

KONICA MINOLTA HRVATSKA, njene podružnice, odjeli, njeni agenti ni predstavnici ne mogu se smatrati odgovorni Vama ni trećima za bilo kakav gubitak ili ozljedu koji nastaju izravno ili posredno zbog Vašega pristupa ovim stranicama ili stranicama na koje vode linkovi, odnosno zbog informacija na ovim stranicama, kao ni zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovim stranicama, te ni zbog Vaše uporabe (ili nemogućnosti da rabite) bilo koje takve stranice. Napose, KONICA MINOLTA HRVATSKA ne može snositi nikakvu odgovornost u odnosu na Vas zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih na koje vam KONICA MINOLTA HRVATSKA može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se niti se neće tumačiti u smislu da predstavlja vezu niti da KONICA MINOLTA HRVATSKA podupire takve stranice.

 

Svi pa i pojedinačni elementi kojima pristupate, koje čitate, čujete ili vidite na ovim stranicama ili na povezanim stranicama KONICA MINOLTA HRVATSKA, bilo da su interaktivni ili ne, uključujući trgovačka imena, znakove, logotipove i oblikovanje, zaštićeni su autorskim pravima koja pripadaju društvu KONICA MINOLTA. Prema tome, ne smijete izdvajati, dekompilirati, distribuirati, modificirati, kopirati te na bilo koji način iskrivljavati ili izobličavati odnosno lažno predstavljati ili prenositi bilo koji takav element.