BUDUĆNOST ISPISA: ISPIS S WEBA

Kako ispis s weba pruža sve potrebna rješenja za mrežni ispis

Mrežna rješenja i rješenja za e-ispis za vaše klijente


Internet i elektroničko poslovanje postali su osnovni dio svakodnevice i brzo se razvijaju u kanale za ogromnu većinu poslovnih transakcija.

Kako biste bili kompetitivni u budućnosti i mogli prikazati i prodavati svoje proizvode i usluge, komercijalni pružatelji usluga ispisa male i srednje veličine morat će u ponudi imati rješenja za ispis s weba (Web 2 Print, W2P), uključujući daljinsko objavljivanje, ispis s mreže i ispis za elektronsko poslovanje. Vaši klijenti već su upoznati s ispisom s weba i sustavima utemeljenima na webu, a također su navikli kupovati proizvode poput knjiga, uredskog pribora, pisaćeg pribora i čestitki te usluge poput putovanja, pohrane podataka i računalnih informatičkih oblaka.


Zato je ispis s weba od tako ključne važnosti za vas kao pružatelja usluga ispisa. Pomaže vam istaknuti vaše usluge ispred konkurentskih tvrtki, smanjiti opće troškove, povećati učinkovitost i još mnogo toga.Koje prednosti donosi ispis s weba pružatelju usluga ispisa? 

Ispis s weba donosi pregršt potencijalnih prednosti u okruženju za ispis, među kojima su:


 • Može uštedjeti vrijeme i smanjiti troškove marketinških odjela za klijente
 • Može pomoći zaposlenicima klijenta zaduženima za ispisane materijale
 • Omogućuje pristup za naručivanje 24 sata na dan, 7 dana u tjednu
 • Pruža pregled obrade narudžbe radi smanjenja broja upita klijenta koji prima uslugu
 • Pomaže zaposlenicima klijenta zaduženima za ispisane materijale
 • Stvara mrežni izlog sa svim vašim proizvodima i uslugama radi povećanja prodaje
 • Omogućuje ponudu mrežnih opcija plaćanja i olakšava protok gotovine
 • Automatizira vaše narudžbe, plaćanja i postupke računovodstva

Ispis s weba

Ispis s weba

Zašto je ispis s weba tako važan?

Rješenja ispisa s weba brzo postaju osnovne komponente strategija digitalnog ispisa, ne samo po pitanju pristupačnosti, nego i prodaje, marketinga i dizajna. Mogućnosti koje nudi također su ključni alati za prevladavanje uobičajenog problema velikog administrativnog povećanja u pozadinskom uredu kojeg uzrokuje velika količina malih i jeftinih zadataka. Većina administrativnih procesa pružatelja usluga ispisa i standardni sustavi za upravljanje informacijama predviđeni su za ofsetnu proizvodnju i imaju probleme sa zahtjevima iz digitalnog okruženja za ispis.

Uređaji
hardware icon
Istaknite se u mrežnom okruženju ispisa s weba

Serija brzih produkcijskih pisača u boji AccurioPress odlikuje se velikim brzinama, lakim upravljanjem i moćnom linijskom doradom koji podižu standard digitalne produktivnosti – štedi vrijeme, troškova rada i prostor u proizvodnom pogonu.

Aplikacije
software icon
Softver koji trebate kako biste iskoristili web

Želite li brzo i učinkovito instalirati rješenja za ispis s weba? Morate započeti s odgovarajućim softverom. AccurioPro Flux Ultimate sofisticirana je aplikacija za ispis s weba koja pružateljima usluga ispisa, internim tiskarama, javnim službama i prosvjeti omogućuje sigurno, na radnom nalogu utemeljeno mrežno slanje zadataka ispisa. Krajnji korisnici mogu se ovom uslugom koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je osigurati vam prednosti sustavom podrške oblikovanim za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimirane usluge ispisa za kombiniranje savjetovanja; implementacije opreme i softvera; upravljanja radnim procesom za manju potrošnju dokumenata te pametne sigurnosne usluge za sigurnost tvrtke.

BUDUĆNOST ISPISA: ISPIS S WEBA

BUDUĆNOST ISPISA: ISPIS S WEBA

Ispis s weba više nije mogućnost; to je rješenje koje jednostavno mora biti u ponudi pružatelja usluga ispisa.

Ispis s weba klijentima omogućuje praktično naručivanje, prenošenje i pregledavanje njihovih zadataka na mreži. Dokumenti pripremljeni za ispis mogu se ponuditi u katalozima, a proizvodi koji se ne ispisuju također se mogu ponuditi za naručivanje. Aplikacija provjerava je li datoteke moguće ispisati, jesu li slike koje je klijent predao odgovarajuće razlučivosti, fontovi podržani te jesu li umetnute prozirnosti. Većina aplikacija za ispis s weba dopušta klijentima prilagoditi unaprijed pripremljene predloške i prenijeti vlastiti sadržaj za automatsku proizvodnju ispisa. 


Što je ispis s weba i zašto vam je potreban?

Sveobuhvatno rješenje

Ispis s weba sveobuhvatno je rješenje za nabavu i upravljanje ispisom

Učinkovito i djelotvorno

Ispis s weba i digitalni izlozi verzija su elektronskog poslovanja u sektoru ispisa kojima se putem interneta provodi učinkovitiji i povoljniji ispis

Brzo i jednostavno

Kupcima osigurava brz i jednostavan alat za izračunavanje cijena

Neovisno o lokaciji

Rješenja za ispis s weba svakome omogućuju preuzeti rješenja za ispis s računala neovisno o lokaciji, odobriti datoteke PDF te sve trenutačno slati na pisač

Optimizacija

Optimirano za pružatelje usluge ispisa između organizacija (B2B) i internim odjelima za ispis

How does AccurioPro Flux help you?

Accurio Pro Flux - the automated print flow solution

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

PRIDUŽITE SE!
prokom logo horizontal

Visoka produktivnost za povećanje profitabilnosti ispisa

Visoka produktivnost za povećanje profitabilnosti ispisa

Ispunite rastuće potrebe nove generacije digitalnih izazova

Serija digitalnih sustava AccurioPrint konstruirana je kako bi ispunjavala to rastuće potrebe nove generacije digitalnih izazova. Studiozno konstruirani za pružatelje usluga ispisa i profesionalce, ovi sustavi donose iznimnu reprodukciju boje i stabilnost registriranja, kao i učinkovito i pouzdano stvaranje digitalnih datoteka iz tiskanih primjeraka.


Zašto ispis s weba trebate u svom skupu vještina?

Budući da sve više klijenata prelazi na mrežu i od vaše tvrtke očekuje usluge utemeljene na webu, težnje za primjenom računala na mrežni i s informatičkim oblacima vrlo će brzo utjecati na sve nas.


U protekla dva desetljeća količina elektroničkog poslovanja eksponencijalno je porasla diljem svijeta. 1995. godine udio korisnika mreže bio je samo 0,4 %, a do 2012. skočio je na 34,8 % te nastavlja rasti. Najzrelije tržište, ono Sjedinjenih država, u 2015. godini još uvijek je raslo s godišnjom stopom od 8 %, dok ga je Kina po količini trebala prestići u 2015., a do 2020. trebala bi utrostručiti količinu mrežne trgovine.


Taj trend porasta industriji ispisa, u obliku ispisa s weba, donosi ogromne potencijalne prednosti. Ispis s weba pružateljima usluga ispisa omogućuje proširiti ponudu ispisanih proizvoda, ponuditi kreativna mrežna rješenja u obliku usluga poput daljinskog objavljivanja u svakom trenutku i organiziranja obrade zadataka.

Omogućenje poslovanja automatizacijom radnog procesa

Omogućenje poslovanja automatizacijom radnog procesa

Ostvarenje profita u internim odjelima za ispis

U suvremenim umreženim korporativnim okruženjima brojni interni procesi već su utemeljeni na webu. Zašto ne bi bio i interni ispis?


Ispis s weba (W2P) internim odjelima za ispis pruža uzbudljivu mogućnost povećanja učinkovitosti, praktičnosti i brzine postavljanja i obrade narudžbi za ispis. Budući da je odjel za ispis otvoren 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, W2P omogućuje naručivanje ispisa u bilo kojem trenutku. Uz to, W2P omogućuje značajne uštede – na razini tvrtke i u odjelu za ispis. Kako se većina internih odjela za ispis vodi kao profitni centri, ekonomske prednosti koje donosi W2P posebno su važne.


Prednosti koje vaša tvrtka ostvaruje ispisom W2P u odjelu za ispis:

 • Odjel za ispis otvoren je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu
 • Ušteda vremena i novca
 • Učinkovitiji procesi naručivanja
 • Proširenje usluge internim klijentima
 • Funkcija praćenja narudžbe
 • Viši stupanj automatizacije


Prednosti koje W2P donosi internom odjelu za ispis:

 • Smanjenje troškova
 • Povećanje profita
 • Povećanje produktivnosti
 • Organiziranje procesa narudžbe
 • Lako ponovno naručivanje zadataka ispisa
 • Poboljšanje odnosa s internim klijentima
 • Smanjenje broja vremenski zahtjevnih upita


Samostalna usluga koja smanjuje troškove jedna je od najvećih prednosti koje W2P donosi internim odjelima za ispis.Možete li zaista propustiti ovu tehnologiju?

Četiri koraka za izgradnju tvrtke

Četiri koraka za izgradnju tvrtke

Pripremite se za nove poslovne prilike

PREPOZNAVANJE: zašto je poslovno smisleno proučiti određenu priliku za proširenje tvrtke? Nudimo brojne Bijele knjige s različitim temama kao što su ispis s weba, ispis varijabilnih podataka, automatizacija radnog procesa, linijska dorada i objavljivanje knjiga.


PROCJENA: kako se ova poslovna prilika uklapa u postojeće operativne postavke? Pomoću naših vodiča za procjenu, koje su napisali nezavisni stručnjaci iz industrije, možete na praktičan način procijeniti je li vaša tvrtka spremna za novu poslovnu priliku, primjerice za ispis s weba.


OPRAVDAVANJE: kako su drugi pružatelji usluga ispisa profitirali od pojedinih novih poslovnih prilika? U analizama slučaja pročitajte kako su klijenti slični vama ostvarili prednosti upotrebljavajući prilike u različitim poslovnim poljima. Tada samostalno možete procijeniti je li investicija isplativa.


PRIMJENA: Želite osigurati uspješnu primjeno bez zamki koje uzrokuju razočarenje? Nezavisni stručnjaci iz industrije napisali su vodič za primjenu u koracima pomoću kojeg novu poslovnu priliku u svojoj tvrtki možete pretvoriti u praksu. Budući da primjena nove poslovne prilike može biti složena, također pružamo praktičnu pomoć kroz fazu primjene.


Digital 1234 logo
Omogućenje poslovanja ispisom W2P

Ostvarenje profita u internim odjelima za ispis

U suvremenim umreženim korporativnim okruženjima brojni interni procesi već su utemeljeni na webu. Zašto ne bi bio i interni ispis?


Ispis s weba (W2P) internim odjelima za ispis pruža uzbudljivu mogućnost povećanja učinkovitosti, praktičnosti i brzine postavljanja i obrade narudžbi za ispis. Budući da je odjel za ispis otvoren 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, W2P omogućuje naručivanje ispisa u bilo kojem trenutku. Uz to, W2P omogućuje značajne uštede – na razini tvrtke i u odjelu za ispis. Kako se većina internih odjela za ispis vodi kao profitni centri, ekonomske prednosti koje donosi W2P posebno su važne.


Prednosti koje vaša tvrtka ostvaruje ispisom W2P u odjelu za ispis:

 • Odjel za ispis otvoren je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu
 • Ušteda vremena i novca
 • Učinkovitiji procesi naručivanja
 • Proširenje usluge internim klijentima
 • Funkcija praćenja narudžbe
 • Viši stupanj automatizacije


Prednosti koje W2P donosi internom odjelu za ispis:

 • Smanjenje troškova
 • Povećanje profita
 • Povećanje produktivnosti
 • Organiziranje procesa narudžbe
 • Lako ponovno naručivanje zadataka ispisa
 • Poboljšanje odnosa s internim klijentima
 • Smanjenje broja vremenski zahtjevnih upita


Samostalna usluga koja smanjuje troškove jedna je od najvećih prednosti koje W2P donosi internim odjelima za ispis.Možete li zaista propustiti ovu tehnologiju?

Obratite nam se za dodatne informacije

Obratite nam se za dodatne informacije

Obratite nam se

Ako smatrate kako bi vam dobro došao savjet za izgradnju mogućnosti ispisa s weba programom Digital1234, pritisnite Obratite nam se kako biste ugovorili sastanak s predstavnikom tvrtke Konica Minolta koji će vas osobno provesti kroz cijeli vodič za primjenu!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings