Nosivi uređaji

Proširite ljudske resurse nosivom tehnologijom

Nosivi uređaji


Sve moderne tvrtke koje teže uspjehu svjesne su potrebe za analizom svojih ciljeva resursa potrebnih za njihovo postizanje. Tako postaje moguće prepoznati aspekte koje treba unaprijediti i pronaći sva rješenja kojima se mogu razriješiti ta ograničenja.

Jedna od najčešćih briga za poslodavce je učinkovitost osoblja i vrijeme potrebno za završavanje zadatka – bilo da je riječ o malenoj, naizgled nevažnoj aktivnosti, dovršetku projektnog dizajna ili hitni popravak kvara stroja. Jedno je sigurno; što više vremena trošite na zadatak i što su zaposlenici manje učinkoviti, to su troškovi veći.

Nosivi uređaji

Nosivi uređaji

Novi svijet informacija – ispred vaših očiju

Nosivu tehnologiju možete iskoristiti kako biste ostvarili prednosti. Ubrajaju li se u vaše brige visoki troškovi obuke osoblja, ograničenje opcije za praćenje radne produktivnosti, poteškoće pri pronalaženju vještih industrijskih radnika, dugi zastoji ili neučinkovitost zaposlenika, nosivi uređaji vašem timu mogu omogućiti opipljiva poboljšanja. 


Pametne naočale AIRe Lens i drugi nosivi uređaji i tehnologije zaposlenicima diljem svijeta omogućuju trenutno dijeljenje znanja, bez upisivanja problema ili opasnosti od nerazumijevanja pri tome. Pregled i zvuk u stvarnom vremenu kolegama na različitim kontinentima omogućuje brzu izmjenu informacija i osigurava razumijevanje pri izmjeni ideja, dokumentacije i uvida. Potaknite kreativnost svojih zaposlenika omogućavajući im komunikaciju i vizualizaciju ideja – istodobno smanjujući zastoje i troškove održavanja. 


Ako želite kontinuirani razvoj i poboljšanje, u tvrtki trebate dobro obučeno osoblje. Pomoću nosivih uređaja koji omogućuju sesije obuka u stvarnom vremenu možete kompenzirati nedostatak dobro obučenih i iskusnih stručnjaka te smanjiti troškove obuke. Rad na daljinu više nije prepreka jer osoblje može prisustvovati sesijama obuke neovisno o lokaciji te dijeliti informacije i komunicirati s drugim pristupnicima na sesijama. 


To profesionalcima stvaranjem i upravljanjem sadržajem te poboljšanjem obrade digitalnih informacija omogućuje ostvariti mnogo više. Istovremeno, pomažući im postići ciljeve na učinkovit i intuitivan način, mijenja način na koji ti profesionalci doživljavaju svoje radno mjesto.

Viši standardi kvalitete kontrole

Viši standardi kvalitete kontrole

Manje prostora za ljudske pogreške

Manje prostora za ljudske pogreške

Manje zastoja

Manje zastoja

Dijeljenje u stvarnom vremenu

Dijeljenje u stvarnom vremenu

Bolje okruženje za obuku

Bolje okruženje za obuku

Obratite nam se za dodatne informacije

Obratite nam se za dodatne informacije

Obratite nam se

Ako vas zanima razvijanje tehnologije AR u vašoj tvrtki i želite doznati više o njenoj primjeni u vašem okruženju, obratite nam se već danas! Specijalizirani tim kojeg čini tehničko osoblje rado će saslušati vaše brige, zahtjeve i ideje te vam pomoći odabrati rješenje najprikladnije potrebama vaše tvrtke.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!