Transport i mobilnost

Održite svoju tvrtku u pokretu

Sigurnost u pokretu – zašto je nadzor kamerama prikladan za javne transportne mreže


Osjećate li se sigurno putujući javnim prijevozom kasno noću? Trebali biste – zato su pametni sustavi videonadzora poput onih tvrtke MOBOTIX potiču veću mobilnost i umiruju putnike i zaposlenike službi, što ih čini tako promišljenim dodatkom modernim transportnim mrežama.

Oduvijek je postojala potreba za zaštitom osoba u gradskim sustavima javnog prijevoza – kako u vozilima, tako i u području stanica. 


Međutim, posljednjih su godina incidenti koji uključuju terorizam, kriminal, krađe i vandalizam postali učestaliji, a državno propisane reakcije strože. Porasli su izazovi postavljeni pred osobe koje upravljaju takvim sustavima, a došlo je i do velikog povećanja potražnje za zaštitnim sustavima. 


Ugradnja nadzornih kamera u sustav javnog prijevoza donosi ogromne prednosti. One održavaju sigurnost korisnika i osoblja te omogućuju neometan i neprekidan rad mreže. Bežični nadzorni sustavi povećavaju osjećaj sigurnosti u javnosti, potiču mobilnost, a odvraćaju od vandalizma i kriminala. Također povećavaju osjećaj sigurnosti putnika sustavom, poglavito noću. 


Sustavi nadzornih kamera mogu se postaviti diskretno, a robusni su i pouzdani. Prikladni su za upotrebu u zatvorenom i otvorenom prostoru, u svim vrstama vozila, peronima, čekaonicama ili javnim prostorima, pri svim brzinama i u svim vremenskim uvjetima. 


Kamere MOBOTIX proizvedene su u Njemačkoj i jamče kvalitetu i tehničku pouzdanost. Hemisfernom tehnologijom omogućuju maksimalno pokrivanje s minimalnim brojem kamera pa nema potrebe za održavanjem i ostvaruje se viši povrat investicije.

Rješenja

Rješenja


Uređaji
hardware icon
Toliko više od standardnog rješenja

Kamere MOBOTIX u modernih tvrtkama moguće je upotrijebiti u širokom rasponu različitih primjena, a globalno su poznate po iznimnoj pouzdanosti. Kamere su iznimno energetski učinkovite i nevjerojatno precizne: jednom kamerom moguće je bez mrtvih kutova diskretno nadzirati velik prostor.

Aplikacije
software icon
Sustav upravljanja videonadzorom (VMS) – sve iz jednog izvora

Sustav VMS donosi intuitivna i prilagodljiva softverska rješenja MOBOTIX za upravljanje videozapisima, analizu videozapisa i upravljanje uređajem. Poslužitelj za upravljanje je nepotreban, svi pametni sustavi su ugrađeni (VMS/ugrađena analiza videozapisa)

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni paket

Pratimo vas kroz svaku fazu postupka pazeći da vam osiguramo koncept sveobuhvatnih sigurnosnih rješenja prilagođenih vašoj tvrtki. Na temelju detaljnih konzultacija – te pregleda i analize lokacije – optimiramo i poboljšavamo cijelu infrastrukturu videonadzora sukladno specifičnim potrebama vaše tvrtke. Rješenje za pravilno upravljanjem projektom obuhvaćat će profesionalnu instalaciju, nakon koje slijede usluge daljinskog nadzora za upravljanje IT infrastrukturom i statusom mreže te održavanje za besprijekoran rad sigurnosnog sustava videonadzora.

Ako smatrate kako bi vaša tvrtka ili organizacija mogla iskoristiti prednosti koje donosi rješenje za videonadzor, pritisnite ovdje kako biste doznali više detalja:

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.
Security code:

Tekstualna polja označena * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings