Reumatološko vrednovanje

Rješenja tvrtke Konica Minolta za ranu, precizniju dijagnostiku

Reumatologija


Reumatoidni artritis kronična je upalna bolest zglobova koja može uzrokovati oštećenje hrskavice i kosti, kao i invalidnost. Rana dijagnoza ključna je za optimiranje terapeutskog uspjeha, poglavito kod pacijenata s visokim rizičnim faktorima koji ukazuju na nepovoljne ishode, primjerice visokim razinama aktivnosti bolesti, prisustvom autoprotutijela i ranim oštećenjima zgloba. Oštećenje zgloba može se dijagnosticirati našom serijom rendgenskih sustava AeroDR.

Jedna od metoda za utvrđivanje napretka bolesti je primjena indeksa aktivnosti bolesti (Disease Activity Score, DAS), također poznat kao “protokol DAS28”. Ovaj je protokol sada također dostupan u ultrazvuku: Konica Minolta razvila je radni proces za reumatoidni artritis (Rheumatoid Arthritis, RA), jedinstveni alat dostupan samo s našim sustavom Sonimage, posebno dizajniranim za podršku reumatolozima. Alat utemeljen na protokolu DAS28 pomaže reumatolozima kroz postupak procjenjivanja i vrednovanja zglobova osoba koje pate od artritisa. Alat korisnicima omogućuje toj grupi pacijenata pružiti posebnu skrb.

Reumatološko vrednovanje

Reumatološko vrednovanje

Rješenja

  • Unaprijed učitani obrazac za protokol DAS28
  • Omogućuje brzu i jednostavnu usporednu slika zglobova
  • Kliničko navođenje za liječnike
  • Neinvazivna dijagnoza za udobnost pacijenta
  • Brzo i jednostavno izvješćivanje
  • Unaprijeđena vizualizacija igle za injekcije
Uređaji
hardware icon
Prijenosni ultrazvuk

Kompaktni ultrazvučni sustav SONIMAGE® HS1 s naprednom funkcijom MSK daje iznimno detaljnu sliku i vrhunsku razlučivost kontrasta. Napredne tehnološke značajke i slika visoke razlučivosti omogućuje pouzdane dijagnoze, navođenje igle za intervencijske postupke i upravljanje terapijom na licu mjesta.

Aplikacije
software icon
Softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta

Istražite bezbroj različitih načina na koji softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta mogu unaprijediti vaš rad. Konica Minolta rješava probleme u vašoj tvrtki, prilagođava se različitim radnim stilovima i nudi softverska rješenja za potrebe u vašoj industriji. Neprekidnom dodjelom prioriteta vašim potrebama tvrtka Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Sustavom možete kontrolirati troškove svih ispisanih i kopiranih materijala, oblikovati napredne sigurnosne mjere kako biste zaštitili osjetljive dokumente od neovlaštenog pristupa te još mnogo toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je osigurati vam prednosti sustavom podrške oblikovanim za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

Reumatološko vrednovanje

Reumatološko vrednovanje

Ključne značajke

Sustav Sonimage primjenjiv je u različitim kliničkim okruženjima. Budući da ga je iznimno lako prenositi i upotrebljavati, Sonimage je savršen alat za reumatologe koji provode svakodnevne preglede. Ultrazvučni alat opremljen je intuitivnim korisničkim sučeljem koji kombinira prednosti tehnologije dodirnog zaslona s pojednostavljenom konzolom sa zaslonom od 15''. 


Na alatu su također osam fizičkih gumba i integrirana pomična kuglica. Sonimage također donosi dodatnu vrijednost oblikujući nevjerojatne slike mišićno-koštanog sustava, što je iznimno praktično za ortopede, reumatologe i liječnike koji provode rehabilitaciju i fizikalnu terapiju. 


Značajkom jednostavne vizualizacije igle (SNV) uređaja Sonimage HS1 iglu na slici ultrazvuka možete povećati pristupom iz ravnine i izvan ravnine. Za prikaz detalja na zaslonu sustav također omogućuje prikazivanje frekvencijom od 18 MHz, proporcionalno smanjeno na dubinu do 1 cm. 


Radni proces za reumatoidni artritis liječnike provodi kroz namjenski protokol za reumatoidni artritis i daje jasan pregled pregledanih zglobova za precizniji dijagnostički postupak. Osobe koje pate od artritisa nisu jedini korisnici koji mogu iskoristiti prednosti ove vrhunske tehnologije. Sonimage HS1 također mogu upotrebljavati kardiolozi, koji će značajke poput načina rada TDI i CW smatrati iznimno korisnima. Značajka automatskog mjerenja debljine intima-medija IMT (intima-medial thickness) omogućuje naprednu procjenu zdravlja arterija.

Trostruko harmonijsko stvaranje slike tkiva 3THI (Triad Tissue Harmonic Imaging)

Trostruko harmonijsko stvaranje slike tkiva 3THI (Triad Tissue Harmonic Imaging)

Visoka osjetljivost i širokopojasni pretvornici

Visoka osjetljivost i širokopojasni pretvornici

Prijenosno rješenje s ugrađenom baterijom

Prijenosno rješenje s ugrađenom baterijom

Uključuje se iz stanja mirovanja za manje od 15 sekundi

Uključuje se iz stanja mirovanja za manje od 15 sekundi

Mobilno rješenje na kolicima s do tri priključka za sonde

Mobilno rješenje na kolicima s do tri priključka za sonde

Tehnologija jednostavne vizualizacije igle (Simple Needle Visualisation, SNV)

Tehnologija jednostavne vizualizacije igle (Simple Needle Visualisation, SNV)

Radni proces za reumatoidni artritis integriran u Sonimage HS1

Radni proces za reumatoidni artritis integriran u Sonimage HS1

Stvaranje slike metodom elastografije deformacije

Stvaranje slike metodom elastografije deformacije

Obratite nam se

Obratite nam se

Vrhunska tehnologija u zdravstvu

Konica Minolta razvija vrhunske tehnologije te osigurava najviše performanse i pouzdana rješenja. Nazovite nas danas i predani stručnjak iz našeg odjela za zdravstvo pomoći će vam stvoriti sustav savršeno prilagođen potrebama vaše ordinacije.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

PREUZMITE BROŠURU!
download icon test 2