Videonadzor logistike

Optimizirajte zaštitu logistike na svim svojim lokacijama

Automatizirani nadzor kamerama za besprijekornu logistiku


Želite li optimizirati upotrebu nadzora kamerama u području logistike – i zaštititi sve svoje lokacije i procese? Optimizacijom logističkih procesa i upotrebom videonadzora logistike kako biste obogatili sigurnost i nadzor možete izbliza pratiti kretanja, robu i sustave na svojoj lokaciji i zaštititi svoj protok logistike učinkovitije nego ikad prije.

Želite optimizirati svoje procese logistike? Ako je tako, odaberite partnera na kojega se možete osloniti! 


Moderne komercijalne lokacije kao što su skladišta zahtijevaju stroga sigurnosna pravila – i optimizirane procese logistike – ako želite spriječiti oštećenja ili gubitak robe, sustava i podataka iz cirkulacije. 


Svaka od lokacija tvrtke zahtijeva strogu zaštitu ako želite spriječiti oštećenja imovine, krađu, gubitak ili mogućnost nepravilnog rukovanja robom. Robusni sustav nadzora kamerama MOBOTIX dizajniran je tako da je spreman za automatizaciju procesa Interneta stvari (IoT). Zahvaljujući šifriranoj komunikaciji, logistički sustav MOBOTIX pruža cyber-sigurnost, nudi nenadmašne mogućnosti nadzora te pruža vrhunsku sigurnost i funkcije nadzora za vas i vašu tvrtku. 


Osim toga, sustav je opremljen hemisferičnom tehnologijom zahvaljujući kojoj postiže maksimalnu pokrivenost upotrebom minimalnog broja kamera. Diskretno rukovanje jamči sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja, krađe i vandalizma – a zbog smanjenih potreba za održavanjem, ukupni troškovi vlasništva su niži, tako da možete računati na velik povrat od ulaganja.

LOGISTIKA

LOGISTIKA

Uključivanje nadzora u stratešku kombinaciju

Nadzorne kamere MOBOTIX nude brojne značajke kao logistički alat. Kamere su prilagođene Internetu stvari (IoT) te omogućavaju inteligentnu automatizaciju procesa, mjerenje temperature za napredno praćenje strojeva na lokacijama, mogućnosti upravljanja i nadzora te izbjegavanje rizika od značajnih oštećenja vaše tvrtke. Osim toga, nude robustan, vodootporan dizajn za pouzdanu i sigurnu upotrebu na otvorenom tijekom čitave godine, za maksimalnu razinu pokrivenosti upotrebom minimalnog broja kamera („hemisferična tehnologija“), a izrađene su u Njemačkoj, što jamči iznimnu kvalitetu i vrhunsku pouzdanost.

Uređaji
hardware icon
MOBOTIX serije x6

Želite li snimati videozapise u visokoj razlučivosti, inovativne kamere MOBOTIX serije x6 pametna su investicija koja otvara širok raspon novih mogućnosti primjene i integracije, za ispunjavanje potreba svih korisnika. Hardverski donose uzbudljive značajke i dodatne stavke, uključujući decentralizirani koncept, manje ukupne troškove vlasništva i hemisferičnu tehnologiju. Kamere MOBOTIX serije x6 daju sliku vrhunske kvalitete, kvalitetno su izrađene i pružaju cyber-sigurnost.

Aplikacije
software icon
Sustav za upravljanje videonadzorom (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) je moćan i korisnicima prilagođen sustav za upravljanje videonadzorom s ugrađenom inteligencijom. Sustav možete intuitivno upotrebljavati na Windows i Apple računalima – ne zahtijeva poslužitelj za upravljanje.

Usluge
service icon
Savjetovanje

Nadzor prilagođen konkretnim potrebama vaše tvrtke. Naša usluga savjetovanja obuhvaća optimizaciju i unapređenje čitave infrastrukture videonadzora, uključujući kontrolu i analizu lokacije.