INOVACIJA KAO USLUGA

Savjetodavne usluge tvrtke Konica Minolta za nove korisnike pametnih naočala i proširene stvarnosti.

Vaša veza između podataka u stvarnom vremenu i iskustva u stvarnom svijetu


Kad proširena stvarnost više nije rezervirana za SF

Tvrtka Konica Minolta sada vam omogućava brzo praćenje rješenja, uključujući revolucionarne tehnologije poput proširene stvarnosti i pametnih naočala, uz njihovu prilagodbu potrebama vašeg sektora, odabir iz asortimana profesionalno dorađenih suradničkih radionica i sudjelovanje na iznimno praktičnim radionicama iz područja proširene stvarnosti.


Tvrtka Konica Minolta kombinira širok asortiman svojih stručnosti, inovativne metode i procese, ali i najbolje prakse iz naših inovativnih poslovnih centara (BIC) s razmišljanjem fokusiranim na dizajn i revolucionarnim poslovnim modelima. Konica Minolta na taj način nudi posve nove načine za savjetovanje klijenata i partnera te pružanje podrške za upravljanje inovacijama, uz istovremenu izgradnju povjerenja i tržišnog kredibiliteta tvrtke.

INOVACIJA KAO USLUGA

INOVACIJA KAO USLUGA

Ključne značajke

Inovacija kao usluga

Upravljanje pokretima

Upravljanje pokretima

Softver za brzi odgovor

Softver za brzi odgovor

Holografski optički element (HOE)

Holografski optički element (HOE)

Javite nam se za dodatne informacije

Javite nam se za dodatne informacije

Ostvarite kontakt

U tvrtki Konica Minolta, neprestano nastojimo unaprijediti tvrtke naših klijenata pomoću inovacija iz revolucionarnog područja proširene stvarnosti. Naravno, ta se inovativna tehnologija brzo razvija – tako da uvijek želimo čuti više od drugih pružatelja usluga iz našeg sektora i podijeliti s njima naše spoznaje. Ako istražujete i razvijate nove načine za upotrebu proširene stvarnosti, pritisnite Kontakt i javit ćemo vam se.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!