Digitalni marketing s moderniziranim ispisom

Prihvaćanje različitih medija

Ispis nije mrtav, upravo suprotno


U posljednjih nekoliko godina digitalni marketing postao je dominantan, a klasični ispis zaostaje. No to ne znači da je ispis nestao. Razvio se kako bi pružatelji usluga ispisa mogli ostati konkurentni i pratiti situaciju na tržištu. Što se dogodilo?

Komunikacije i mediji danas su nerazdvojivo isprepleteni. Kako su reklamne agencije i marketinški odjeli počeli tražiti nove načine obraćanja publici, okrećući se ispisu za nove usluge izvan tradicionalnih okvira, pružatelji usluga ispisa uvidjeli su potrebu za promjenom u usredotočili pažnju na proširenje proizvoda i usluga osmišljenih kao odgovor na najnovije marketinške trendove.


Tako su nastali idealni uvjeti u kojima je digitalni marketing spojen s moderniziranim ispisom, a zajedno su stvorili osnovu za transformiranje tvrtki i ostvarivanje nekoć neostvarivih ciljeva.


Širok raspon sada dostupnih usluga koje omogućuju najnovije tehnologije ispisa i marketing jednostavno je nevjerojatan. Međutim, pitanje je na koji način pružatelji usluga ispisa i marketinški stručnjaci trebaju surađivati za ostvarenje zajedničkog cilja te kako povezati ispis, web, socijalne mreže, e-poštu i SMS.


Odgovor leži u prihvaćanju različitih medija.

Različiti mediji

Različiti mediji

Konica Minolta nudi hardverska i softverska rješenja financijski prihvatljiva svim pružateljima usluga ispisa.

Uz pomoć tvrtke Konica Minolta od sada možete pružati nove usluge sa širinom i mogućnostima za suočavanje s izazovima marketinga na različitim medijima. Našim inovativnim rješenjima ispisa svojim klijentima možete pomoći doseći ciljnu skupinu primjenjujući individualno preferirani način komunikacije — putem socijalnih medija, izravnim porukama, e-poštom ili klasičnim ispisom. 


Ono što omogućuje tako besprijekornu primjenu rješenja je činjenica da se softverske aplikacije uvode kao usluga (Software as a Service, SaaS). Tako ne morate rješavati probleme poslužitelja i izbjegavate velike troškove implementacije profesionalnih rješenja ispisa.

Uređaji
hardware icon
Oprema za ispis tvrtke Konica Minolta

Želite vrhunske produkcijske performanse digitalnog ispisa? Upravo ste ih pronašli. Oprema za produkcijski ispis i uredska oprema tvrtke Konica Minolta predstavljaju industrijski standard. Uređaji daju revolucionarnu kvalitetu slike u boji, iznimno brz ispis u boji i monokromatski ispis, profesionalne opcije linijske dorade za zadatke sa složenijim specifikacijama te još mnogo toga. Neovisno o veličini ili području specijalizacije vaše tvrtke, našom opremom za ispis možete izgraditi vlastitu infrastrukturu za ispis, upravljati digitalnim sadržajem, postaviti vrhunske mjerne instrumente te istraživati druga rješenja oblikovana za potpunu izmjenu vašeg radnog procesa.

Aplikacije
software icon
Softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta

Istražite bezbroj različitih načina na koji softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta mogu unaprijediti vaš rad. Konica Minolta rješava probleme u vašoj tvrtki, prilagođava se različitim radnim stilovima i nudi softverska rješenja za potrebe u vašoj industriji. Neprekidnom dodjelom prioriteta vašim potrebama tvrtka Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Sustavom možete kontrolirati troškove svih ispisanih i kopiranih materijala, oblikovati napredne sigurnosne mjere kako biste zaštitili osjetljive dokumente od neovlaštenog pristupa te još mnogo toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je osigurati vam prednosti sustavom podrške oblikovanim za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimirane usluge ispisa za kombiniranje savjetovanja; implementacije opreme i softvera; upravljanja radnim procesom za manju potrošnju dokumenata te pametne sigurnosne usluge za sigurnost tvrtke.

Digitalni marketing s moderniziranim ispisom

Digitalni marketing s moderniziranim ispisom

Ključne značajke

Rješenjima za različite medije tvrtke Konica Minolta možete iskusiti kako se mediji, predispis, ispis i digitalna tehnologija savršeno povezuju i pružaju vam potpunu kontrolu nad svim procesima ispisa. Tako možete kombinirati sadržaj, dizajn, vizualni raspored, boju i veličinu kako biste oblikovali personalizirane promotivne poruke i ciljnu grupu pretvorili u odane klijente. 


Našim kvalitetnim proizvodnim marketinškim alatima možete poboljšati komunikaciju s klijentima i prikladno odgovarati na njihove potrebe, a te zadatke znatno olakšavaju automatski odgovori utemeljeni na radnjama klijenta. Bez zadrške možete stvarati, postavljati i izvješćivati o svom promotivnom sadržaju, uključujući izravnu e-poštu, e-novosti, SMS poruke i trenutne poruke, proširenu stvarnost, PURL, oznake NFC i šifre QR — sve putem jedne platforme. 


Centralizirana upravljačka ploča omogućuje upravljanje s više procesa ispisa i automatizirati sve zamorne i ponavljajuće ručne zadatke.

Automatski poslana e-pošta dizajnirana je tako da je vi i klijent primate istovremeno

Automatski poslana e-pošta dizajnirana je tako da je vi i klijent primate istovremeno

Web-mjesta za podršku vaše marketinške kampanje smještena su unutar sustava.

Web-mjesta za podršku vaše marketinške kampanje smještena su unutar sustava

Skupovi podataka prikupljeni pritiscima na sve smještene odredišne stanice odmah se dodaju u zapis kontakta klijenta u bazi podataka

Skupovi podataka prikupljeni pritiscima na sve smještene odredišne stanice odmah se dodaju u zapis kontakta klijenta u bazi podataka

Klijentima se šalju tekstne poruke, kao općenite poruke ili prilagođene primatelju.

Klijentima se šalju tekstne poruke, kao općenite poruke ili prilagođene primatelju

Personalizirane i opće mrežne adrese (URL) na zahtjev se stvaraju na platformi i jednostavno se integriraju u kampanju e-poštom ili poštom.

Personalizirane i opće mrežne adrese (URL) na zahtjev se stvaraju na platformi i jednostavno se integriraju u kampanju e-poštom ili poštom

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Pridružite se
prokom logo horizontal

Četiri koraka do proširenja tvrtke

Četiri koraka do proširenja tvrtke

Program tvrtke Konica Minolta za razvoj tvrtki

DIGITAL1234 predstavlja četiri jednostavna koraka za proširenje tvrtke. Program tvrtke Konica Minolta oblikovan je za uspješan razvoj tvrtki pružatelja usluga ispisa.


Pristup je utemeljen na prepoznavanju prilike i kroz četiri praktična koraka klijentima pokazuje kako prepoznati, procijeniti, opravdati i primijeniti nove poslovne prilike. Sve što trebate za preuzimanje ovih vrijednih informacija je jednom se prijaviti – bez obveze ili troškova.


Četiri koraka za izgradnju tvrtke:


PREPOZNAVANJE: zašto je poslovno smisleno proučiti određenu priliku za proširenje tvrtke? Nudimo brojne Bijele knjige s različitim temama kao što su ispis s weba, ispis varijabilnih podataka, automatizacija radnog procesa, linijska dorada i objavljivanje knjiga.


PROCJENA: kako se ova poslovna prilika uklapa u postojeće operativne postavke? Pomoću naših vodiča za procjenu, koje su napisali nezavisni stručnjaci iz industrije, možete na praktičan način procijeniti je li vaša tvrtka spremna za novu poslovnu priliku, primjerice za ispis s weba.


OPRAVDAVANJE: kako su drugi pružatelji usluga ispisa profitirali od pojedinih novih poslovnih prilika? U analizama slučaja pročitajte kako su klijenti slični vama ostvarili prednosti koristeći prilike u različitim poslovnim poljima. Tada samostalno možete procijeniti je li investicija isplativa.


PRIMJENA: Želite osigurati uspješnu primjeno bez zamki koje uzrokuju razočarenje? Nezavisni stručnjaci iz industrije napisali su vodič za primjenu u koracima pomoću kojeg novu poslovnu priliku u svojoj tvrtki možete pretvoriti u praksu. Budući da primjena nove poslovne prilike može biti složena, također pružamo praktičnu pomoć kroz fazu primjene.


Dopustite nam pomoći vašoj tvrtki u digitalnoj ekonomiji! Obratite nam se!


Digital 1234 logo

Ostvarenje profita uslugama s različitim medijima

Ostvarenje profita uslugama s različitim medijima

Usluge za različite medije

U digitalnom dobu postoje valjani razlozi za komuniciranje različitim kanalima, a ne samo putem papirnatih medija. Brzo rastući sektor različitih medija tradicionalnim pružateljima usluga ispisa pruža odličnu mogućnost da ponudu klijentima prošire originalnim uslugama s dodatnom vrijednosti.


Posebno profitabilno područje je ulazni ili dozvoljeni marketing. Najveća prednost dodavanja usluga na različitim medijima u vaš portfelj jest što postajete dobavljač svih rješenja koji putem različitih dodirnih točaka nudi relevantniju i učinkovitiju komunikaciju.


Prednosti koje usluge na različitim medijima donose vašim klijentima:

  • Relevantnija i učinkovitija komunikacija putem više kanala
  • Više dodirnih točaka za ostvarenje kontakta s klijentima
  • Prilagođena kombinacija medija
  • Nove poslovne mogućnosti, npr. u ulaznom ili dozvoljenom marketingu


Ostvarenje profita uslugama s različitim medijima:

  • Stvaranje novih prihoda
  • Značajno povećanje profita
  • Stvaranje dodatne vrijednosti klijentima komunikacijom putem više dodirnih točaka
  • Više cijene za dodatnu vrijednost u ponudi
  • Bliži odnosi s klijentom


Pružanjem usluga na različitim medijima proširujete svoj portfelj i ostvarujete intenzivnije odnose s klijentima.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings