Sveobuhvatna IT platforma

Workplace Hub

Workplace Hub: pojednostavite svoj IT


Omogućuje vam raditi onako kako želite. Radi za vas — pod vašim uvjetima. 24/7, s ovlaštenjem, povezano. Zvuči dobro? I jest.

U vremenima kada količina podataka neprestano raste, a tehnologije su iznimno složene, vaša tvrtka suočava se s nizom izazova. Rad vaših zaposlenika postaje mobilniji, standardi za zaštitu podataka sve su stroži, a različite sustave nužno je redovno ažurirati.


Što ako u vašoj tvrtki dođe do pada sustava?


Pripremljenost za sve moguće probleme povezane s IT okruženjem daju vam mir – kao i više energije kako biste se mogli usredotočiti na zadatke zaista važne za vašu tvrtku. 

Zamislite tehnologiju izgrađenu oko vas: Konica Minolta Workplace Hub

Do sada je kompatibilnost između sustava bila jedna od najvećih prepreka produktivnosti na radu. Objedinjujući različite dijelove IT infrastrukture na radnom mjestu, Workplace Hub uklanja ovu barijeru i pruža inteligentne usluge. Olakšava planiranje, upravljanje i rast IT okruženja koje organizacije trebaju i žele. Omogućuje rad s bilo kojeg uređaja ili lokacije, kao i kontrolu nad vašom tehnologijom - sve prema vašim uvjetima.

Pogodnosti

Workplace Hub sastoji se od različitih alata kojima možete poboljšati upravljanje IT infrastrukturom. Kombinira upravljanje, suradnju, tehnologiju i podršku u jednom cjelovitom IT ekosustavu. Platformu s IT uslugama razvila je Konica Minolta je u suradnji s jakim tehnološkim partnerima kao što su Hewlett Packard Enterprise, Sophos i Microsoft. Njena svrha je tvrtkama ponuditi mogućnost učinkovite i djelotvorne suradnje.

   

   

Ikona značajke WorkplaceHub Upravljačka ploča administratora

Smanjite složenost IT strukture

Ikona značajke WorkplaceHub IT infrastruktura

Optimirajte troškove za IT

Ikona značajke WorkplaceHub IT usluge

Osigurajte sigurnost svih svojih podataka

Ikona značajke WorkplaceHub Upravljačka ploča korisnika

Povećajte učinkovitost svog tima