Sveobuhvatna IT platforma

Workplace Hub

Workplace Hub: pojednostavite svoj IT


Omogućuje vam raditi onako kako želite. Radi za vas — pod vašim uvjetima. 24/7, s ovlaštenjem, povezano. Zvuči dobro? I jest.

U vremenima kada količina podataka neprestano raste, a tehnologije su iznimno složene, vaša tvrtka suočava se s nizom izazova. Rad vaših zaposlenika postaje mobilniji, standardi za zaštitu podataka sve su stroži, a različite sustave nužno je redovno ažurirati.


Što ako u vašoj tvrtki dođe do pada sustava?


Pripremljenost za sve moguće probleme povezane s IT okruženjem daju vam mir – kao i više energije kako biste se mogli usredotočiti na zadatke zaista važne za vašu tvrtku. 

Sveobuhvatna IT platforma

Sveobuhvatna IT platforma

Pogodnosti

Workplace Hub sastoji se od različitih alata kojima možete poboljšati upravljanje IT infrastrukturom. Kombinira upravljanje, suradnju, tehnologiju i podršku u jednom cjelovitom IT ekosustavu. Platformu s IT uslugama razvila je Konica Minolta je u suradnji s jakim tehnološkim partnerima kao što su Hewlett Packard Enterprise, Sophos i Microsoft. Njena svrha je tvrtkama ponuditi mogućnost učinkovite i djelotvorne suradnje.

Smanjite složenost IT strukture

Smanjite složenost IT strukture

Povećajte učinkovitost svog tima

Povećajte učinkovitost svog tima

Optimirajte troškove za IT

Optimirajte troškove za IT

Osigurajte sigurnost svih svojih podataka

Osigurajte sigurnost svih svojih podataka

Workplace Hub savršeno se integrira u naš koncept "radnog mjesta budućnosti". Posjetite nas na događaju početkom listopada 2019. godine.

Događaji

Događaji
RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Šibenik, AMADRIA PARK

Hoteli Solaris 86, HR-22000 Šibenik

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Digitalna transformacija ne mijenja samo način na koji koristimo usluge, već i način na koji sami radimo. Kao što je umjesto odlaska u poslovnicu banke, dovoljno na zaslonu pametnog telefona upaliti aplikaciju, tako nije više nužno ograničiti rad u uredu na striktnu lokaciju tvrtke. U vrijeme pametnih telefona, tableta i laptopa otvara se mogućnost slobodnog rada u pokretu.


Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!