Konfigurirajte tisak za budućnost

Bez obzira na to upravljate ili vlastitom tiskarom ili odjelom za ispis unutar tvrtke, kao pružatelj usluga tiska svjesni ste kako ćete samo uz pomoć inteligentne konfiguracije i organizirane faze pripreme tiska biti u mogućnosti postići i ponuditi besprijekorne tiskane proizvode u kratkim rokovima.

Priprema: konfigurirajte svoj tiskarski stroj za budućnost


Profesionalne mogućnosti pripreme u srcu su dobro osmišljene konfiguracije tiska. Opcije pripreme omogućavaju vam da na fleksibilan način reagirate na izmjene u posljednjim trenucima kakve klijenti često traže, poboljšate učinkovitost i optimizirate svoje usluge.

Tehničke prednosti upotrebe softvera za pripremu tiska koje omogućavaju pravilno konfiguriranje tiskarskog stroja su ogromne. Proces pripreme za tisak – od postavljanja tiskarskog stroja do pridobivanja privole klijenta – može biti repetitivan i nepotrebno dug.


Profesionalni softver za pripremu omogućuje vam unošenje izmjena postavki tiska u posljednjem trenutku prije slanja zadatka u produkciju. Uz odgovarajuću aplikaciju za pripremu nije nikakav problem umetati stranice, brisati stranice ili dodavati pojedinosti obrade u složene zadatke kao što su dorada brošura, redoslijed stranica, razdvajanje boja ili umetanje oznaka za obrezivanje neposredno prije tiska, kombiniranje raznovrsnih dokumenata, definiranje izgleda i više. Zahvaljujući pregledu u stvarnom vremenu sve unesene promjene odmah možete vidjeti.


Time se štedi dragocjeno vrijeme jer više ne morate izrađivati probne ispise te se možete na profesionalan način posvetiti izmjenama u posljednjim trenucima kakvima su klijenti često skloni – uključujući veličinu i broj stranica, postavke dorade poput izrade brošura, uvezivanja, prošiva i slično – a krajnji će kupci moći uživati u konkurentnijim cijenama koje ćete im moći ponuditi.

Priprema

Priprema

Što je točno priprema tiska i kako može koristiti vašoj tvrtki?

Profesionalne mogućnosti pripreme povećavaju učinkovitost i omogućavaju vam da na fleksibilan način reagirate na eventualne izmjene klijenata u posljednjim trenucima. Pomoći će vama i vašem osoblju pripremiti materijal za tisak, tako da više nećete morati gubiti vrijeme na ponavljajuće zadatke konfiguriranja; moći ćete učinkovito postaviti produkciju tiska te smanjiti troškove raspoređivanjem zadataka na one u boji i crno-bijele.

Uređaji
hardware icon
Učinkovitost i fleksibilnost uz produkcijske pisače u boji

AccurioPress. Zahvaljujući iznimno velikim brzinama, jednostavnosti rada i moćnoj linijskoj doradi, naši brzi digitalni tiskarski strojevi podižu ljestvicu digitalne produktivnosti štedeći vrijeme i smanjujući troškove (kao i zauzeće prostora za produkciju).

Aplikacije
software icon
Osigurajte svom odjelu za tisak potrebnu fleksibilnost

Optimiziran je za upotrebu u korporacijskim reprografskim odjelima i internim tiskarama javnih organizacija, sveučilišta i korporacija, AccurioPro Flux Essential pruža funkcije potrebne za maksimalno smanjenje troškova i povećanje povrata ulaganja. Za profesionalno uređivanje zadataka na raspolaganju je moćna funkcija pripreme. Naknadno uređivanje posla za tisak povećava prilagodljivost odjela za tisak, dok impozicija pojednostavljuje i ubrzava zadatak raspoređivanja stranica na jednom listu papira.

Usluge
service icon
Uvijek na usluzi

Naši iskusni, profesionalni stručnjaci odgovorit će vam na sva pitanja i pokazati vam kako rukovati svojim proizvodom. Naše usluge služe vama, zajedno sa sustavom podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša tvrtka možete maksimalno iskoristiti prednosti naših rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

Otkrijte što priprema ispisa može učiniti za vas

Uz pomoć profesionalnog softvera za pripremu tiska povećat ćete ukupnu prilagodljivost, učinkovitost i konkurentnost. Predlošci za redoslijed stranica oslobađaju ljudske resurse, tako da vaši zaposlenici neće neprestano unositi slične ili iste postavke za svaki novi zadatak, a funkcija razdvajanja boja ubrzava produkciju te osigurava najisplativiju izradu kombiniranih crno-bijelih, odnosno zadataka u boji.


Profesionalne mogućnosti pripreme ispisa od ključne su važnosti jer vam omogućavaju da na fleksibilan način reagirate na izmjene koje bi klijenti mogli tražiti u posljednjim trenucima. Uz te mogućnosti poboljšavate učinkovitost i optimizirate svoje usluge, a mogućnosti kasnijeg uređivanja zadataka omogućavaju vam brz i jednostavan unos izmjena u zadatke ispisa u posljednjim trenucima, kako biste uvijek mogli fleksibilnije reagirati na zahtjeve klijenata. Iz bogatog asortimana aplikacija tvrtke Konica Minolta odaberite aplikaciju za pripremu koju ćete moći savršeno prilagoditi svojim potrebama! 


Prednosti koje će vaša tvrtka dobiti upotrebom tog softvera uključuju i sljedeće…

   

   

Ikona značajke ispisa

Nije nikakav problem umetati stranice, brisati stranice ili dodavati pojedinosti obrade u složene zadatke kao što su dorada brošura, redoslijed stranica, razdvajanje boja ili umetanje oznaka za obrezivanje neposredno prije ispisa.

Productivity feature icon

Softver vam omogućava organiziranje produkcije tiska na najučinkovitiji i najjeftiniji način i uvijek bira najprikladniji izlazni uređaj za tisak. Razdvajanje zadataka na zaseban tisak u boji i crno-bijeli tisak često je najisplativiji pristup.

Productivity feature icon

Povećajte ukupnu prilagodljivost, učinkovitost i konkurentnost.

Ikona značajke mobilnosti

Profesionalne softverske aplikacije zadovoljavaju zahtjeve za kasnim izmjenama od strane klijenata. Tako ćete moći reagirati najprilagodljivije te ćete moći zadovoljiti čak i najkraće rokove isporuke.

Ikona značajke tehnologije

Zahvaljujući pregledu u stvarnom vremenu sve unesene promjene odmah možete vidjeti. Time se štedi dragocjeno vrijeme jer više ne morate izrađivati probne ispise.

Ikona značajke upotrebljivosti

Predlošci za redoslijed stranica rasterećuju osoblje jer više neće morati unositi iste ili slične postavke za svaki novi zadatak.

Ikona značajke brzine

Više nećete morati trošiti vrijeme na pripremu tiska, te repetitivne zadatke postavljanja koje zadaci ispisa slične prirode često zahtijevaju. Ručno izvršavanje tih zadataka zahtijeva mnogo vremena, nepraktično je i generira nepotrebne troškove jer zahtijeva više radne snage.