Kako se osigurati da liječite pravog pacijenta

Narukvice s podrškom za laserski ispis

Prilagođene narukvice


Sprječavanje pogrešaka pri identifikaciji pacijenata ključan je faktor u medicinskoj praksi. Premda su takvi incidenti rijetki i obično se pravovremeno uočavaju, slučajevi zamjene pacijenata mogu rezultirati pogrešnim liječenjem te mogu imati ozbiljne posljedice.

Rješenje? Prilagođene narukvice! Narukvice tvrtke Konica Minolta podržavaju laserski ispis koji potpuno otklanja mogućnost za pogreške poput liječenja pogrešnog pacijenta ili davanja pogrešne terapije. Ispis na narukvice predstavlja učinkovit način za poboljšanje upravljanja pacijentima i operativnih rezultata.

Rješenja

Rješenja

LaserBand

Laserski pisači Konica Minolta omogućavaju ispis narukvica pacijenata i kartona na jedan list papira, za brži ispis informacija i bolju organizaciju radnih procesa prilikom hospitalizacije pacijenata.

Uređaji
hardware icon
Kompatibilnost s uredskim laserskim pisačima

Nakon cjelovitog ispitivanja i reprezentativnog odabira pisača, Konica Minolta korisnicima može preporučiti vrstu narukvice Zebra LaserBand koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Osim utvrđivanja kvalitete i kompatibilnosti narukvica za pacijente LaserBand kroz cjelovito ispitivanje, tvrtka Konica Minolta daje i detaljne preporuke s obzirom na optimalne postavke pisača, kako bi se osigurali najbolji mogući rezultati i visoke razine pouzdanosti u kliničkom kontekstu.

Aplikacije
software icon
Komunikacija sa zdravstvenim informacijskim sustavom

Prijenos podataka pacijenata u digitalni svijet: jedna aplikacija povezuje Konica Minolta bizhub sustave i aplikacije zdravstvene ustanove, omogućavajući trenutačan dohvat, distribuciju i upravljanje fizičkim informacijama ili pak konverziju podataka pacijenata u crtični ili QR kod.

Usluge
service icon
Inovativni potrošni materijali za rutinsku kliničku upotrebu

Razvijena upravo za potrebe zdravstvenih ustanova, narukvica za pacijente LaserBand predstavlja sofisticirano, robusno i jednostavno rješenje s integriranom zaštitnom folijom koja savršeno štiti laserski otisak. U kombinaciji s ugrađenim samoljepljivim naljepnicama, te vrhunske trakice pojednostavljuju i ubrzavaju hospitalizaciju pacijenata, omogućavajući zaposlenicima otiskivanje naljepnica i narukvica za pacijente u jednom potezu. LaserBand dolazi u formatima veličine omotnice (Envelope) ili u popularnom A4 formatu, kombinirajući integrirane naljepnice u izvedbama za odrasle, djecu i bebe. Vrhunske narukvice za pacijente osigurava Diagramm Halbach Germany. Taj partner-dobavljač tvrtke Zebra proizvodi zasebne obrezane naljepnice unutar A4 listova s narukvicama, ali i obične narukvice LaserBand u formatima A4 i Envelope.

Ključne značajke

Mogućnosti ispisa na narukvicu tvrtke Konica Minolta omogućavaju bolničkim ustanovama pružanje bolje njege svojim pacijentima. Svi članovi medicinskog osoblja i liječnici mogu jednostavno identificirati pacijenta i propisati odgovarajući tretman u skladu s kartonom pacijenta i laboratorijskim rezultatima, a njegovatelji mogu jednostavno skenirati crtični kod s narukvice i pristupiti podacima pacijenta. Narukvice LaserBand možete ispisivati u formatima A4 ili Envelope, što ih čini cijenom pristupačnijima. Jedan A4 list sadrži jednu narukvicu s 20 kartona. Ispisuju se istovremeno, pojednostavljujući postupke identifikacije pacijenta.

   

   

Ikona značajke ispisa

Kompatibilnost s raznim laserskim i tintnim pisačima

Ikona značajke brzine

Brzo i jednostavno postavljanje na ručni zglob pacijenta. Udobno za dojenčad i starije osobe

Ikona značajke prilagodbe

Samolaminirajuća brtva štiti narukvicu i podatke od vode i drugih tekućina

Ikona značajke upotrebljivosti

Narukvica dolazi s produžnom trakom koja omogućava fleksibilniju identifikaciju barijatrijskih i pacijenata s edemima

Productivity feature icon

Narukvice uključuju sigurnosne proreze koji onemogućavaju neprimjetno skidanje i vraćanje