PROGRAM ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I UŠTEDE TROŠKOVA

Želim više informacija


KONICA MINOLTA PROGRAM UŠTEDE TROŠKOVA

 

Mnoge tvrtke suočavaju se s ogromnim izazovima zbog sve nepovoljnijih gospodarskih uvjeta kao što su: rastuće cijene energenata, rastuće inflacije, nepouzdanih lanaca opskrbe, sve većih troškova kredita zbog rastućih kamata i drugih. Ovi čimbenici značajno utječu na sposobnost poslovanja poduzeća i povećavaju troškove poslovanja.

Stoga su tvrtke prisiljene preispitati svoje poslovne modele, razviti nove strategije i pronaći načine kako bi smanjile negativne utjecaje i povećale profitabilnost. Rješenja mogu uključivati ​​redukciju troškova, restrukturiranje radne snage, uvođenje novih tehnologija, digitalizaciju radnih procesa ili promjene cijena portfelja proizvoda i usluga.

Kako bismo pomogli našim klijentima u trenutno izazovnom okruženju, razvili smo program za optimizaciju operativnih i energetskih troškova povezanih s uredskim radom, uključujući i procese poput: upravljanja dokumentima i video procesima i sve to koristeći naša rješenja.
 


KRENIMO ŠTEDJETI


PREGLED OPREME I OPTIMIZACIJA TROŠKOVA ISPISA

Besplatna procjena vaše stare opreme i prijedlog zamjene novom, energetski učinkovitom, modernom opremom

Jedna od najvećih prednosti novih multifunkcijskih uređaja je u tome što troše znatno manje energije od svojih prethodnika. Naprimjer; ako usporedite novi bizhub C250i s njegovim prethodnikom, možete uočiti da bizhub C250i troši čak 25% manje električne energije od svojeg prethodnika. 

Na vaš zahtjev, nakon detaljne preliminarne analize koja uključuje i vašu potrošnju energije, procijenit ćemo procese i troškove vaše trenutne opreme za ispis i ostalih uključenih procesa te predložiti optimizirano okruženje za vaš ispisni sustav. Pogledajte detaljnije ponudu vrhunskih Konica Minolta multifunkcijskih uređaja i zakoračite s nama na put digitalne transformacije. 
 

Pogledajte koliko ćete uštedjeti koristeći ECO kalkulator
bizhub C250i Key Features image

UPRAVLJAJTE ISPISOM, SKENIRANJEM, KORISNICIMA I TROŠKOVIMA

Automatska dojava i praćenje troškova

Želite da ispis bude jednostavan, tako da ničija produktivnost ne bude ometana. Želite zadržati kontrolu nad onim što trošite na ispis i želite izbjeći nepotrebni trošak. Želite smanjiti rizik da povjerljive informacije padnu u krive ruke? A ako ste, poput mnogih današnjih organizacija, na putu digitalne transformacije, želite da skeniranje bude jednostavno poput ispisa, s jednostavnim i automatiziranim procesom dobavljanja potrošnog materijala znajući da vaši uređaji nikada neće ostati bez tonera. Sve navedeno je lako ostvarivo s rješenjima za automatsku dojavu te YSoft SafeQ i Dispatcher paragon sveobuhvatnim rješenjima za upravljanje ispisom i skeniranjem. 
 

DIGITALIZACIJA I AUTOMATIZACIJA PROCESA RADA

Digitalizacijom uredskih radnih procesa, poput fakturiranja ili upravljanja dokumentima, količina ručnog rada se značajno smanjuje, čime se štedi vrijeme i novac

Bez obzira radi li se o naplati, procesuiranju ugovora, nabavi, logistici, IT  procesima ili čak HR procesima, naš stručni tim će procijeniti vaše poslovne procese te pripremiti opsežan prijedlog novog automatiziranog sustava koji će značajno smanjiti količinu ručnog rada. Digitalizacijom procesa pomoću OCR rješenja i M-Files poslovnog sustava za upravljanje informacijama uštedjet ćete vrijeme i troškove, a vaše kolege će svoje dragocjeno vrijeme moći posvetiti drugim strateški bitnim poslovnim aktivnostima.

ŠTEDITE GORIVO KORISTEĆI USLUGE AUDIO-VIZUALNE PODRŠKE NA DALJINU

Manja potrošnja goriva i zaštita okoliša zahvaljujući uslugama audio-vizualne podrške na daljinu

Želite li imati mogućnost obavljanja servisnih radnji koristeći usluge audio-vizualne podrške na daljinu? 

U Konica Minolta Hrvatska već koristimo našu aplikaciju za usluge udaljene audio-vizualne podrške, AIRe Link, kojom možemo nadomjestiti određene osobne posjete i zajedno s kupcem rješavati probleme na daljinu, što omogućuje brži odgovor i brže rješenje.
 
Jeste li izračunali koliko bi smanjili troškove koristeći usluge udaljene podrške? Slobodno nam se obratite za pomoć pri izračunavanjju. Koristeći naše dugogodišnje iskustvo u korištenju usluga udaljene podrške prikazati ćemo vam točnu kalkulaciju potencijalnih ušteda.
 

SAZNAJTE VIŠE O AIRe LINK RJEŠENJU

OPTIMIZACIJA VAŠEG SUSTAVA KAMERA ZA VIDEONADZOR TE POBOLJŠANJE UČINKOVITOSTI S IOT APLIKACIJAMA

Prijedlog za procjenu i optimizaciju vaših video rješenja za nadzor i dodavanje IoT funkcionalnosti za povećanje sigurnosti, učinkovitosti i djelotvornosti

Koristite li više kamera za videonadzor? Želite optimiziran sustav u svojoj tvrtki koji će uz smanjenje troškove i većoj sigurnost doprinijeti i učinkovitijim operativnim radnim procesima? MOBOTIX video rješenja nude upravo sva ova rješenja i sve to koristeći automatizirane radne procese i umjetnu inteligenciju, čime se povećava poslovna učinkovitost!
Slobodno nas kontaktirajte i za vas ćemo pripremiti rješenje za optimizaciju vašeg sustava video nadzora.
 

KRENIMO U OPTIMIZACIJU VAŠEG VIDEO NADZORA
      

Energetska učinkovitost i ušteda troškova

Energetska učinkovitost i ušteda troškova

ECO kalkulator

Provjerite koliko ćete energije uštedjeti s multifunkcijskim uređajima Konica Minolte.

Za vas smo pripremili jednostavan 'eko kalkulator'. Zanima li vas koliko energije i emisija CO2 možete uštedjeti i tako pridonijeti zaštiti okoliša? Unesite svoju postojeću opremu i usporedite je s multifunkcijskim uređajima Konica Minolta razlika će vas sigurno zapanjiti.
 

ECO KALKULATOR

SIMITRI® HD TONER - INOVATIVNA ZELENA TEHNOLOGIJA

Simtri ® HD toner rezerviran je isključivo za Konica Minolta bizhub uređaje i jamči izvrsnu kvalitetu ispisa u svakom trenutku. Osim izvanredne kvalitete slike, Simitri® HD toner je ekološki prihvatljiv. Cijeli proizvodni proces konfiguriran je tako da bude kompatibilan s okolinom. Utjecaj na okoliš smanjen je zahvaljujući sirovinama koje se koriste u proizvodnji, uključujući i biomasu kao jedan od sastojaka. Biomasa je biljni obnovljivi organski resurs, sastavljen od različitih bioloških materijala, isključujući fosilna goriva.

Korištenje biomase ne samo da pomaže u smanjenju ugljičnog otiska, nego su smanjene i emisije drugih stakleničkih plinova. Potrošnja energije smanjena je tijekom faze proizvodnje i predstavlja kumulativno (približno) 40% smanjenje u emisijama ugljičnog dioksida u usporedbi sa standardnim procesima proizvodnje tonera u prahu. Dodatno; fizička karakteristika čestica koje čine Simtri® HD toner je: niža temperatura koja je potrebna za taljenje, čime se se postiže i smanjena potrošnja energije uređaja.

Aspekt uklanjanja tinte dodatna je prednosti:
prema Međunarodnom udruženju industrije uklanjanja tinte (INGEDE), postupak uklanjanja tinte koji se prakticira tijekom reciklranja papira posebno je učinkovit u slučaju Simitri® HD polimeriziranog tonera.

 

Želim više informacija

Želim više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

Zanima me kako postići bolju energetsku učinkovitost i uštedu troškova.