Office 365 - digitalni ured budućnosti

Odaberite prave alate pomoću kojih ćete omogućiti vašim zaposlenicima da budu uvijek dostupni, uvijek produktivni i da ostvare rezultat bez obzira na mjesto obavljanja posla.
 

Poštovani korisnici,

pred nama su vremena puna izazova. I mi – Konica Minolta Hrvatska – smo suočeni s njima. Ti izazovi iziskuju promjene. Promjene u stavu, promjene u načinu razmišljanja, promjene u pristupu i načinu poslovanja. Budući je došlo vrijeme kada većina radne snage više ne radi na jednom središnjem mjestu, potreba za stalnom komunikacijom, suradnjom te dostupnošću i razmjenom vitalnih informacija, postala je jedan od ključnih preduvjeta za normalan nastavak poslovanja.

Konica Minolta Hrvatska, kao jedna od vodećih ICT tvrtki na tržištu uvijek prati globalne industrijske trendove te se brzo i efikasno prilagođava potrebama tj. zahtjevima i tržišta i poslovanja. Kako bismo i Vama – našim korisnicima – pokušali pomoći u ovim izazovnim vremenima, za što bolje optimizaciju rada od kuće preporučamo vam korištenje Microsoft Office 365 platforme. Office 365 jedinstveno je rješenje na tržištu koje omogućava rad na udaljenim lokacijama, stalnu dostupnost svih zaposlenika, gotovo trenutnu razmjenu informacija te podršku za rad na svim uređajima koji imaju mogućnost spajanja na internet. Uvijek ažuran i uvijek siguran Office 365 omogućuje vam korištenje svih klasičnih uredskih alata bilo kada i bilo gdje. Osim toga, napredna rješenja za komunikaciju poput Microsoft Teams platforme omogućuju suradnju na potpuno novoj razini. Pa tako na primjer, Yammer nudi mogućnosti društvenih mreža, skrojenih prema potrebama Vaše organizacije. OneDrive nudi mogućnost pohrane Vaših podataka kako bi sav Vaš važan posao ostao sačuvan čak i u slučaju kvara računala ili tableta.
I ono najvažnije -  Office 365 radi 0-24/365.

Ukoliko još niste nabavili Office 365 ili jednostavno želite znati više, kontaktirajte nas s dodatnim upitima.

Nabavite Office 365 za produktivniji rad od kuće

Da, želim primati informacije putem:

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!