Konica Minolta Europe dobitnik svih šest dostupnih Microsoft Solutions Partner certifikata

| 20 lipnja 2023

Pouzdan partner u vašoj digitalnoj transformaciji

Konica Minolta Business Solutions Europe i 21 njena podružnica dobile su svih šest Microsoft Cloud Solutions Partner certifikata, ističući njihove sveobuhvatne sposobnosti u svim područjima Microsoft Cloud rješenja.


U cilju isticanja organizacija s dokazanim iskustvom u vođenju korisnika kroz njihovo putovanje prema cloud okruženju, Microsoft je restrukturirao svoj partnerski program 2022. godine. Upravo u tom kontekstu, Konica Minolta brzo se prilagodila u Europi, uspješno je dobila svih šest dostupnih Solutions Partner certifikata, čime je demonstrirala svoju stručnost u područjima Data i AI (Azure), digitalne inovacije i Inovacije u aplikacijama (Azure), infrastruktura (Azure), moderni rad, sigurnost i poslovne aplikacije.

Za dobivanje Microsoft Solutions Partner certifikata tvrtka mora ispuniti stroge zahtjeve u smislu vještina (tehnička sposobnost), performansi (broj korisnika) i uspjeha kod korisnika (rezultati implementacije). "Osiguravanje ovih certifikata svjedoči o predanosti našeg tima izvrsnosti," dodao je Norihisa Takayama.
 
S lansiranjem IT usluga Konica Minolte povezanih s Microsoft 365, tvrtka nastavlja potvrđivati svoju posvećenost digitalnoj transformaciji. U svom portfoliju Konica Minolta nudi sveobuhvatna rješenja koja nude upravljano Microsoft 365 okruženje, upravljane usluge sigurnosnih kopija, proaktivno daljinsko nadziranje i implementaciju Microsoftovih cloud usluga. Sve to je osmišljeno kako bi se pojednostavile IT operacije i kako bi korisnicima  pružili besprijekorno digitalno radno iskustvo.
 

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.