Dobrodošli na stranicu Konica Minolta Hrvatska

IDI

Update - Utjecaj koronavirusaKao Vaš pouzdan poslovni partner ovime Vas želimo obavijestiti o djelovanju koronavirusa na naše operativno poslovanje uključujući i mogućnosti isporuke naših proizvoda.
Konica Minolta pažljivo prati situaciju s koronavirusom (COVID-19) i na odgovarajući način ažuriramo sve planove za kontinuitet poslovanja. Planovi ocrtavaju određene načine i pristupe na koje ćemo prilagoditi naše poslovanje. Naš tim je i dalje posvećen našim kupcima i partnerima kao i zajedničkoj zaštiti zdravlja i sigurnosti naših zaposlenika, kupaca i partnera.

Saznajte više!

 

Želite vidjeti našu ponudu 
multifunkcijskih pisača?

1-stojna-oprema.png
BHR-SAZNAJTE-VISE.jpg

Zanima vas kako vam naše aplikacije
mogu olakšati poslovanje?

3-sw.jpg
BHR-SAZNAJTE-VISE.jpg

Želite vidjeti našu ponudu
profesionalnih sustava za tisak?

2-pp-(1).jpg
BHR-SAZNAJTE-VISE.jpg
grupa zaposlenika radi u uredu sa čvorištem workplace hub u pozadini

Sveobuhvatna IT platforma

Workplace Hub: pojednostavite svoj IT

Workplace Hub

Omogućuje vam raditi onako kako želite. Radi za vas — pod vašim uvjetima. 24/7, s ovlaštenjem, povezano. Zvuči dobro? I jest.

Microsoft 'End of Support'

Kao što vjerojatno znate, u siječnju 2020. Microsoft je završio životni ciklus podrške za Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 i Wondows 7.

Kontaktirajte nas!

Office 365 za produktivniji rad od kuće

Odaberite prave alate pomoću kojih ćete omogućiti vašim zaposlenicima da budu uvijek dostupni, uvijek produktivni i da ostvare rezultat bez obzira na mjesto obavljanja posla.

Kontaktirajte nas!

Zagreb, Croatia |

Konica Minolta lansira 'Box Defect Detection' te nastavlja uspjeh svojim video analitičkim rješenjima

Konica Minolta nastavlja širiti svoju ponudu na području video analitike predstavljanjem svog najnovijeg rješenja, 'Box Defect Detection', za područje kontrole kvalitete u proizvodnji i logistici. Uz to, Konica Minolta pokazala je...

Branka Domazet, Business Procurist, Konica Minolta Hrvatska
quotation marks

Konica Minolta ne gleda samo u budućnost nego je i stvara te usmjerava trendove. Do unazad nekoliko godina percepcija da prodajemo “kopirke” se transformirala današnjom pozicijom gdje smo jedni od rijetkih globalnih kompanija koja je IT integrator na svakom tržištu i to kroz niz rješenja.

Branka Domazet

Predsjednik Uprave, Konica Minolta Hrvatska