PRIDRUŽITE NAM SE NA IZLOŽBI VIRTUAL.DRUPA!

Registrirajte se za svoju besplatnu kartu sada

virtual.drupa 2021

Budite naš gost i pridružite nam se na izložbi virtual.drupa od 20.–23. travnja 2021. i pregledajte naše najnovije inovacije iz područja novih tehnologija, automatizacije radnih procesa, marketinških usluga i znanja iz područja vašeg poslovanja.


Nadahnite se kroz naše web-sesije o budućnosti ispisa, stvaranju novih poslovnih mogućnosti kod postojećih korisnika, privlačenju novih grupa korisnika i povećanju dobiti.

Srdačno vas pozivamo da se registrirate za naše web-sesije i ostvarite pristup novim uvidima u naše revolucionarne tehnologije iz područja produkcijskog ispisa, konverzije naljepnica, tintnog ispisa, ukrašavanja i dorade kojima ćete potaknuti uspješnost svog poslovanja.
 

Agenda

Agenda
20.
tra 2021

Povezivanje – učenje – rast uz Prokom

U našem post–pandemijskom sektoru, pružateljima usluga ispisa od presudne su važnosti poslovni aspekti. Sve se svodi na smanjivanje troškova, povećanje učinkovitosti, porast prihoda i ostvarivanje veće profitabilnosti. Prokom je zajednica korisnika tvrtke Konica Minolta kroz koju se mogu povezati s drugim pružateljima usluga ispisa i učiti jedni od drugih kako bi potaknuli rast svog poslovanja. U ovoj sesiji, članovi zajednice Prokom podijelit će svoja pozitivna poslovna iskustva u ovim izazovnim vremenima.

21.
tra 2021

Automatizirana izrada digitalnih ispisa

Od narudžbe do gotovog ispisanog proizvoda, ova web-sesija pokazuje kako softverska i hardverska rješenja tvrtke Konica Minolta povećavaju učinkovitost radnih procesa ispisivanja. AccurioPro Flux za ispis s weba, AccurioPro Dashboard za kontrolu odjela za ispis, uređaji s tonerima za naljepnice serije AccurioPress C4080 i C14000 i naš inteligentan asortiman dodataka za linijsku doradu mogu vam pomoći u digitalnoj transformaciji.

22.
tra 2021

Ponovno definirajte mogućnosti: Neočekivani ispisi uz AccurioJet KM-1e

Novi izazovi u sektoru ne idu samo u smjeru reakcija, već i ponovnog podešavanja i osnaživanja. Moramo ponovo definirati i preurediti načine na koje doživljavamo učinkovitost i produktivnost. Naš najnoviji UV digitalni tiskarski stroj, AccurioJet KM-1e, kombinira materijale za ispis i karakteristike stabilnosti ofsetnih tiskarskih strojeva s prednostima najnovije digitalne tehnologije. Kroz ovu web-sesiju pokazat ćemo vam prednosti njegove iznimne fleksibilnosti po pitanju medija i spremnost za ispis varijabilnih podataka i produkcijskih materijala na velike B2 listove.

MGI – snaga ukrašavanja

Ispisivanje se više ne tiče samo kvalitete, dobre usluge i nižih cijena. Dodate li ispisima premaze i laminate, značajno ćete povećati vrijednost CMYK ispisa i omogućiti pružateljima usluga profitabilniju ponudu zadataka ispisa krajnjim korisnicima. U ovoj sesiji razmatramo kako je to jednostavno ostvariti uz MGI JetVarnish 3D S, ulazno rješenje tvrtke Konica Minolta za ukrašavanje.

23.
tra 2021

Sve u jednom prolazu, dinamično za svaki list: Brzi digitalni laserski sustav MOTIONCUTTER

Zahvaljujući svojim osnovnim funkcijama izrezivanja, filigranskog izrezivanja, izrezivanja naljepnica, urezivanja, presavijanja i (mikro) perforiranja, brzi digitalni laserski sustav MOTIONCUTTER pruža brojne mogućnosti dorade – od tehničke obrade do dekorativnog ukrašavanja. Uvjerite se koliko jednostavna dorada varijabilnih podataka može biti i otkrijte svoju tržišnu priliku uz potpuno automatizirani sustav koji ne zastaje između različitih zadataka.

Labels & Packaging

The market for packaging is growing. Particularly the segments of label printing and corrugated box production see a lot of boost. Let us show you how to combine both segments in one workflow.