Šibenik, AMADRIA PARK

Hoteli Solaris 86, HR-22000 Šibenik

NOVI KONCEPT UREDSKOG RADA - WOTF

Registrirajte se

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Digitalna transformacija ne mijenja samo način na koji koristimo usluge, već i način na koji sami radimo. Kao što je umjesto odlaska u poslovnicu banke, dovoljno na zaslonu pametnog telefona upaliti aplikaciju, tako nije više nužno ograničiti rad u uredu na striktnu lokaciju tvrtke. U vrijeme pametnih telefona, tableta i laptopa otvara se mogućnost slobodnog rada u pokretu.


Kada čujemo WOTF (workplace of the future) o čemu prvo pomislimo? Netko zamišlja pješčanu plažu, ležaljku, a netko hi-tech futuristički ured s hrpom naprednih tehnoloških rješenja. Lokacija zapravo uopće nije važna, jer WOFT zapravo definira alate i rješenja s kojima radimo, bez obzira na vrijeme i mjesto. 


Jedno rješenje, jedan dobavljač.

WOTF pojednostavljuje informacijsku tehnologiju kroz „sve-u-jednom“ sustav koji na jednostavan način udružuje hardver, softver i usluge u jedno rješenje koje nudi jedan dobavljač.


Kako izbjeći zamke? Što kada je tehnologije previše?

Konstantan napredak tehnologija omogućuje razvoj novih alata i rješenja koja znatno olakšavaju rad. Na taj način dobivamo učinkovitije , povezanije i transparentnije radno okruženje, ali postoji zamka preopterećenja tehnologijom, implementacije nepotrebnih ili nepovezanih tehnoloških rješenja. Na taj način učinak može biti upravo suprotan od željenog. Kako izbjeći ovu zamku? Potrebno je odabrati pravog partnera.                            M-Files-LOGO.png
PARTNERI EVENTA:    

MS-LOGO-(1).png

 


            KPMG.jpg
 

Na eventu će također sudjelovati:

quotation marks

Posljednjih godina Konica Minolta intenzivno ulaže u IT rješenja budućnosti s kojima će tvrtke uspješno provesti digitalnu transformaciju. Znam da...

Branka Domazet

Izvršni direktor, Konica Minolta Hrvatska

quotation marks

Svjedoci smo zamaha digitalizacije poslovnih procesa kao odgovora na sve veće poslovne zahtjeve, očekivanja boljeg korisničkog iskustva te...

Marko Učkar

KPMG, Direktor, Management Consulting

quotation marks

U Konica Minolti čvrsto vjerujemo da će WorkplaceHub promijeniti način kako se mala i srednja poduzeća suočavaju s IT izazovima. Postavili smo novi...

Miloš Petković

Direktor ITS, Konica Minolta Slovenija

quotation marks

Utjecajem tehnologije poslovno okruženje stalno se mijenja, što kao rezultat daje povremenu reorganizaciju poslovanja. Digitalna transformacija...

Miran Mišić

Key Account Manager

quotation marks

Information management has changed from pure document management and archiving into a real business enabler. Today’s intelligent information...

Sebastiaan Crebolder

M-Files, Marketing Manager Strategic Alliances

quotation marks

Svjedoci smo utjecaja snažnih tehnoloških revolucionarnih trendova poput Clouda, mobilnosti, Big Data analitike, Blockchaina i umjetne...

Tatjana Skoko

Direktorica, Microsoft Hrvatska

Digitalno radno mjesto

121/5000 U budućnosti posao neće biti definiran lokacijom i vremenom rada, već alatima s kojima radimo.

Workplace Hub

'All-In-One' sustav omogućuje Vam da već danas radite neovisno o mjestu i vremenu.

Agenda

Agenda
03.
lis 2019

dolazak i prijava u hotel

piće dobrodošlice i lagana večera, networking

04.
lis 2019

Otvorenje i dobrodošlica

Her Excellency Misako Kaji, Veleposlanica Japana

O Radnom mjestu budućnosti

Branka Domazet, Izvršni direktor, Konica Minolta Hrvatska

Moderno radno mjesto - uspostava poslovne kulture promjena i inovacija

Tatjana Skoko, Direktorica Microsoft Hrvatska

Inovacija je zapisana u naš DNK

Miran Mišić, Key Account Manager, Konica Minolta Hrvatska

Izazovi digitalizacije i automatizacije poslovnih procesa

Daniel Lenardić, partner / Marko Učkar, direktor, Management Consulting Department, KPMG

WorkplaceHub samo je dio digitalne slagalice

Miloš Petković, Direktor ITS-a, Konica Minolta Slovenija

pauza za kavu

posjet demo stanica

iskustveni dio

ručak

završetak eventa

Workplace Hub idealno se uklapa u naš koncept radnog mjesta budućnosti.

Workplace Hub idealno se uklapa u naš koncept radnog mjesta budućnosti.
grupa zaposlenika radi u uredu sa čvorištem workplace hub u pozadini

Sveobuhvatna IT platforma

Workplace Hub

Omogućuje vam raditi onako kako želite. Radi za vas — pod vašim uvjetima. 24/7, s ovlaštenjem, povezano. Zvuči dobro? I jest.

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Šibenik, AMADRIA PARK

Hoteli Solaris 86, HR-22000 Šibenik

Mrežna stranica

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Molimo označite ako vam treba noćenje.
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!

OBAVIJEST O VIDEO NADZORU I FOTOGRAFIRANJU

OBAVIJEST O VIDEO NADZORU I FOTOGRAFIRANJU
Event RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI je pod video nadzorom, uz prisustvo službenog fotografa.
 
Video nadzor i fotografiranje provodi:
Konica Minolta Hrvatska – poslovna rješenja d.o.o.
Dodatne informacije:
+385(1)618 50 22
 
Ulaskom u prostorije u kojima se odvija konferencija, smatra se da prihvaćate navedene uvjete. Ako se ne slažete sa snimanjem i/ili fotografiranjem, molimo nemojte ulaziti u prostorije u kojima se događaj održava.
Na događaju koristimo MOBOTIX kamere koje snimaju sudionike. Jedna kamera se nalazi na registraciji, dok su ostale na MOBOTIX demo stanici. Kamere snimaju sudionike u svrhu prikupljanja statističkih obrada (poput broja sudionika) i prikazivanja funkcionalnosti kamera (kao što su dob, raspoloženje i slično). Video nadzor se ne koristi za identifikaciju osoba. Podaci prikupljeni snimanjem tijekom ovog događaja bit će pohranjeni najviše 14 dana nakon završetka događaja. Nakon toga svi podaci prikupljeni na ovaj način bit će trajno izbrisani.
Fotografiranje se vrši u svrhu promocije događaja (objava na Konica Minolta web stranici, društvene mreže, objave u člancima) te radi izvještavanja o događaju. Fotografije se ne koriste za identifikaciju osoba. Fotografije snimljene u vrijeme događaja čuvat će se u skladu s propisanim rokovima ili do otkazivanja (eventualnih zahtjevi).
 
Obrada osobnih podataka provodi se u skladu s GDPR-om (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske.
 
Vaša prava:
U skladu s važećim zakonom (uključujući iznimke ili odstupanja od ovog zakonodavstva), imate pravo na pristup osobnim podacima, pravo na ispravljanje pogrešaka i pravo prigovora na obradu Vaših osobnih podataka iz opravdanih razloga. Također imate pravo podnijeti žalbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka radi obrade Vaših osobnih podataka. U slučaju ostvarivanja prava i u slučaju pitanja kontaktirajte nas na gdpr@konicaminolta.hr.
 
Više informacija o našim pravilima o privatnosti možete pronaći na https://www.konicaminolta.hr/hr-hr/opce-informacije/pravila-privatnosti ili našem službeniku za zaštitu podataka: g. Matjaž Babnik, +386 31 683 331.