Šibenik, AMADRIA PARK

Hoteli Solaris 86, HR-22000 Šibenik

NOVI KONCEPT UREDSKOG RADA - WOTF

Registrirajte se

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Digitalna transformacija ne mijenja samo način na koji koristimo usluge, već i način na koji sami radimo. Kao što je umjesto odlaska u poslovnicu banke, dovoljno na zaslonu pametnog telefona upaliti aplikaciju, tako nije više nužno ograničiti rad u uredu na striktnu lokaciju tvrtke. U vrijeme pametnih telefona, tableta i laptopa otvara se mogućnost slobodnog rada u pokretu.


Kada čujemo WOTF (workplace of the future) o čemu prvo pomislimo? Netko zamišlja pješčanu plažu, ležaljku, a netko hi-tech futuristički ured s hrpom naprednih tehnoloških rješenja. Lokacija zapravo uopće nije važna, jer WOFT zapravo definira alate i rješenja s kojima radimo, bez obzira na vrijeme i mjesto. 


Jedno rješenje, jedan dobavljač.

WOTF pojednostavljuje informacijsku tehnologiju kroz „sve-u-jednom“ sustav koji na jednostavan način udružuje hardver, softver i usluge u jedno rješenje koje nudi jedan dobavljač.


Kako izbjeći zamke? Što kada je tehnologije previše?

Konstantan napredak tehnologija omogućuje razvoj novih alata i rješenja koja znatno olakšavaju rad. Na taj način dobivamo učinkovitije , povezanije i transparentnije radno okruženje, ali postoji zamka preopterećenja tehnologijom, implementacije nepotrebnih ili nepovezanih tehnoloških rješenja. Na taj način učinak može biti upravo suprotan od željenog. Kako izbjeći ovu zamku? Potrebno je odabrati pravog partnera.

Agenda je u pripremi.

Workplace Hub idealno se uklapa u naš koncept radnog mjesta budućnosti.

Workplace Hub idealno se uklapa u naš koncept radnog mjesta budućnosti.
grupa zaposlenika radi u uredu sa čvorištem workplace hub u pozadini

Sveobuhvatna IT platforma

Workplace Hub

Omogućuje vam raditi onako kako želite. Radi za vas — pod vašim uvjetima. 24/7, s ovlaštenjem, povezano. Zvuči dobro? I jest.

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Šibenik, AMADRIA PARK

Hoteli Solaris 86, HR-22000 Šibenik

Mrežna stranica

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

RADNO MJESTO BUDUĆNOSTI

Molimo označite ako vam treba noćenje.
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!