Zagrebački Velesajam

Avenija Dubrovnik 15, 10 020 Zagreb, Hrvatska

Konica Minolta na grafičkom sajmu Print21

KONICA MINOLTA NA SAJMU PRINT21

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti segmente od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija. Sajam Print21 će na jednom mjestu okupiti distributere, tiskare i korisnike usluga tiska te pokazati rješenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.


Tvrtka Konica Minolta ima vodeću ulogu na tržištu rješenja za digitalni isak. Sajam Print21 prepoznajemo kao izvanrednu priliku za promociju, upoznavanje klijenata s našim portfeljem i novitetima s naglaskom na digitalnu transformaciju koja je lightmotiv Konica Minolta poslovanja.
 

Sajam Print21 smatramo idealnom prilikom za obnovu poznanstva i suradnje, što dokazuje i naše prisustvo. Na sajmu predstavljamo dio inovacija i rješenja na kojima Konica Minolta kontinuirano i intenzivno radi kako bi klijentima pružila all-in-one rješenja. Ove godine predstavit ćemo State of the art uređaje iz segmenta produkcijskog tiska.
 

Naši predstavnici vas očekuju kako bi vam pomogli da zajedno s vama osmislimo nova poslovna rješenja, dodatno osvijestimo potrebu o nužnosti ulaganja u nove tehnologije koje će otvoriti neke nove prilike i pomoći Vam krenuti u smjeru digitalne transformacije.

Uz izložbeni dio, sajam Print21 tijekom dva dana, u stručno-edukacijskom programu, donosi raznolik i zanimljiv prateći program kojim će biti obuhvaćeni različiti segmenti grafičke branše!

 

Radno vrijeme sajma Print21:

  • 17.04.2024. od 10:00h do 18:00h
  • 18.04.2024. od   9:00h do 16:00h

 

Ulaz na sajam Print21 je besplatan, a potrebna je samo prijava putem web stranice klikom na registraciju.

INOVATIVNA DIGITALNA RJEŠENJA NA SAJMU

INOVATIVNA DIGITALNA RJEŠENJA NA SAJMU
Konica Minolta AccurioPress C12000

AccurioPress C12000  – nova zvijezda na tržištu visokoprodukcijskog ispisa
Upoznajte AccurioPress C12000. Perjanicu Konica Minolte u segmentu visokoprodukcijskog ispisa na bazi tonera. Ovaj uređaj dolazi s inline konfiguracijom koja uključuje booklet maker i trimming unit TU-510, omogućujući rezanje i obrezivanje u sve četiri dimenzije, od SRA3 do dva A4 formata. S ugrađenim softverom AccurioPro Flux za automatizirani tijek ispisa, DIS nudi sveobuhvatan uvid u sve dostupne opcije. Uz IQ-501 Intelligent Quality Care, svaki otisnuti list jamči vrhunsku točnost.

SAZNAJTE VIŠE

AccurioPress C4065– Za one koji žele širenje na nova tržišta
 
Rješenje koje jednostavno i financijski povoljno može premostiti jaz između početne razine tiska u boji i produkcijskog tiska s istom kvalitetom otiska. Uz naprednu automatizaciju, produktivnost te brojne mogućnosti završne obrade, korisnicima se otvaraju beskrajne mogućnosti. 
 

SAZNAJTE VIŠE

TU-510 – Prvi svjetski inline uređaj za rezanje
 
Inline Trimming Unit TU-510 predstavlja revolucionarnu tehnologiju u tiskarskoj industriji, prilagođenu suvremenim zahtjevima za raznovrsnim i inovativnim proizvodima. Osim što štedi dragocjeno vrijeme operatera, smanjuje i troškove ručnog rada. Ova jedinica podržava učinkovitu proizvodnju na svim sustavima Konica Minolta AccurioPress. Prva u industriji, TU-510 može rezati sve, od malih posjetnica do velikih, dugih listova, nudeći full-bleed ispis.
 

Sudionici

Sudionici
quotation marks

Kao lideri u print i digitalnoj transformaciji, ulažemo velike napore kako bi svojim kupcima pružili vrhunska All-In-One rješenja.

Branka Domazet

Predsjednica Uprave, Konica Minolta Hrvatska

quotation marks

Na sajmu ćemo prikazati najnovija vrhunska All-In-One rješenja za digitalni tisak s kojima omogućavamo tiskarama da ostanu konkurentne.

Marko Kadija

DIS operater

quotation marks

Sajam je odličan pokazatelj da je grafička industrija sposobna reagirati sa stvarnim i inovativnim aplikacijama od pakiranja i komercijalnosti.

Igor Punda

Koordinator prodajnog tima za produkcijski i industrijski tisak

quotation marks

Sajam Print21 je idealna prilika za obnovom poznanstva i suradnje kako bi zajedno s partnerima osmislili nova dodatna poslovna rješenja.

Miroslav Bučanac

Prodajni predstavnik za produkcijski ispis

KONICA MINOLTA NA SAJMU PRINT21

KONICA MINOLTA NA SAJMU PRINT21

Zagrebački Velesajam

Avenija Dubrovnik 15, 10 020 Zagreb, Hrvatska