Pozornica za vašu karijeru

 

Želite novo nadahnuće
za svoju karijeru?


Volite razmišljati unaprijed, izvan okvira. Želite raditi nešto važno, biti svoji i raditi u timu koji stvara dodatnu vrijednost. Želite se okušati u nečemu novome, bez straha od neuspjeha. Drugim riječima, tražite smjer i nadahnuće za osobni razvoj.
Rad u tvrtki Konica Minolta

Nudimo vam platformu za osoban uspjeh.

Tražite uzbudljiv novi izazov s prvoklasnim perspektivama? U tom slučaju obratite nam se! Konica Minolta – očaravajući brand za inovativna poslovna i IT rješenja – vodeći je dobavljač sveobuhvatnih rješenja za poslovne dokumente i ispise na B2B tržištu.

Oko 8900 zaposlenika tvrtke Konica Minolta diljem Europe dizajniraju vizualnu budućnost ureda u međunarodnom okruženju, uživajući u izdašnom opsegu primjene njihovih kreativnih ideja – pridružite nam se! U razdoblju disruptivne tehnologije sposobnost osporavanja ustaljenog stanja ključna je za pokretanje naših inovacija i poslovnog uspjeha.

Stvaramo okruženje prikladno za svakoga. Prihvaćamo individualne razlike, potičemo osobe na inovativno razmišljanje te vam želimo omogućiti osoban i profesionalan rast.

Nije li to upravo ono okruženje koje želite za svoju osobnu priču o uspjehu?
O nama i našem radu

Svoju priču započnite ovdje:

Na naš popis poslova

Uvidi onih koji nas pokreću.

Otkrijte uvide