dokoni SYNC & SHARE


Suradnja na bilo kojem mjestu, bilo kad i s bilo kojeg uređaja


Današnji se poslovni svijet sve brže mijenja, a nove tehnologije i globalna integracija prisiljavaju poduzeća da stalno osmišljavaju inovacije. Njihovo djelovanje i odgovor na te promjene od ključne je važnosti za uspjeh svake tvrtke. Tvrtke će osigurati kontinuiranu konkurentsku prednost samo ako pronađu načine da fleksibilno reagiraju na nove izazove i ako su spremne bez oklijevanja usvojiti nove trendove.


Dijeljenje datoteka s internim, kao i vanjskim suradnicima igra važnu ulogu u svakodnevnim poslovnim rutinama. dokoni SYNC & SHARE pruža timovima na projektu prilagodljivost koju poznaju iz rješenja u računalnom oblaku u kombinaciji sa sigurnošću ključnom za poslovanje. Zaposlenici lako mogu kreirati vlastito radno okruženje i upravljati njime kako bi vodili projekte brže i učinkovitije nego ikad prije – jer uz dokoni SYNC & SHARE mogu raditi gdje god se nalaze, kad god žele i na bilo kojem uređaju. 


dokoni SYNC & SHARE pruža prilagodljivo upravljanje pristupom te dijeljenje podataka i informacija s internim, kao i vanjskim vlasnicima udjela i suradnicima. Poslovne datoteke i dokumenti zaštićeni su sukladno pravilima koje postavi tvrtka. Aplikacija zadržava prethodne verzije dokumenata i pouzdano prati tko je što radio na svakom dokumentu. Mogućnost dodavanja komentara datotekama i dokumentima te automatskog slanja obavijesti suradnicima povećava učinkovitost zajedničkog rada na dokumentima.


Zahvaljujući aplikaciji dokoni SYNC & SHARE svaka će tvrtka povećati svoju učinkovitost, moći brže odgovoriti na promjene i poboljšati ukupnu brzinu poslovanja. Korisnici dokoni SYNC & SHARE dobivaju potpunu fleksibilnost po pitanju vremena, lokacije i uređaja, što ovu aplikaciju čini naročito zanimljivom tvrtkama koje posluju na više lokacija.logotip dokoni SYNC & SHARE


dokoni SYNC & SHARE – radni proces

dokoni SYNC & SHARE

dokoni SYNC & SHARE

Distribucija dokumenata

 • Dijeljenje datoteka s internim i vanjskim suradnicima 
 • Mogućnost pristupa sa svih uređaja
 • Integracija u više podatkovnih spremišta
 • Združeno povezivanje s više instalacija na različitim lokacijama 
 • Funkcija ispuštanja datoteka

Upravljanje sadržajem

 • Sinkronizacijom se svi podaci održavaju sinkroniziranima sa svim korisnicima i uređajima
 • Opcija omiljenih datoteka omogućuje brz pristup najčešće upotrebljavanim datotekama
 • Komentiranje datoteka omogućuje raspravljanje o njihovom sadržaju
 • Označavanje dokumenata radi bržeg pretraživanja 
 • Mogućnost radnog procesa
 • Korisničko upravljanje 

Preuzmite brošuru kako biste imali sve informacije o aplikaciji.

dokoni SYNC & SHARE brošura (en)
dokoni_Sync_Share_document-capture-thumbnail