dokoni FIND


Trenutan pristup svim informacijama


Uz dostupnost gotovo neograničene količine informacija, zaposlenici čiji se posao temelji na stručnosti gube dragocjeno vrijeme i energiju, generiraju nepotrebne troškove kad pokušavaju pronaći specifične dokumente.

Rješenje za pretraživanje dokoni FIND namijenjeno je poduzećima, a korisnicima omogućuje pristup informacijama koje su im potrebne, neovisno o formatu ili repozitoriju u kojem se nalaze. dokoni FIND pruža brz i lak pristup svim relevantnim podacima poduzeća bez potrebe prebacivanja između korisničkih sučelja i aplikacija. Radeći iz jedne točke pristupa u svim aplikacijama, on izvlači sadržaj iz različitih silosa podataka i bilježi ga u zaštićenom zajedničkom indeksu, odmah pokazujući sve rezultate kojima korisnik ima pravo pristupa.logotip dokoni FIND


Ne ustručavajte se preuzeti mobilnu aplikaciju dokoni FIND, dostupna besplatno na Apple iTunes App Store i Google Play trgovini. Možete pristupiti, slati, preuzimati dokumente i sadržaj s telefona i tableta bez VPN pristupa:

dokoniFindAppStore-(1).jpg
App_store_badge-(1).png
DokoniFindPlayStore.jpg
get_it_on_play_logo.png

dokoni FIND: Dohvati podatake s jedne točke pristupa

Sveobuhvatna aplikacija za pretraživanje i indeksiranje poduzeća dokoni FIND pomaže korisnicima u pristupanju informacijama koje su im potrebne, neovisno o formatu ili spremištu u kojem se nalazi. Radeći iz jedinstvene točke pristupa u svim aplikacijama, on sumira sadržaj iz različitih izvora podataka i bilježi ga u siguran zajednički registar, koji odmah prikazuje sve rezultate kojima je korisnik ovlašten pristupiti. Vi samo morate znati što tražite, a ne gdje ga tražiti.

dokoni FIND – radni proces

dokoni FIND

dokoni FIND

Snimanje dokumenata

  • Virtualizacija sadržaja
  • Univerzalni pristup podacima
  • Povezivanje podataka
  • Konverzija sadržaja

Upravljanje sadržajem

  • Pretraživanje za poduzeća
  • Podaci ostaju na mjestu
  • Centralni portal koji upotrebljava SharePoint
  • Integrirana sigurnost
  • Jednostavne opcije za razvoj

Preuzmite brošuru kako biste imali sve informacije o aplikaciji.

dokoni FIND brošura (EN)
dokoni FIND datasheet thumbnail

Preuzmite brošuru kako biste imali sve informacije o aplikaciji.

Enterprise Search Solution brošura (EN)